El xef Hèctor Roda i el seu restaurant Rodamar ha estat el gran triomfador del darrer “Joc de Cartes” de TV3 que buscava la millor recepta amb ostró de l'Ampolla. Roda no només es va fer amb la millor puntuació com a restaurant, sinó que, a més, també va ser guardonat amb la millor recepta d’ostró.
El xef aldeà realitza una cuina d’avantguarda amb tocs d’autor i producte del territori. Un toc diferencial per a este restaurant situat al passeig de l’Arenal de l’Ampolla. Tal com es va mostrar al programa, Roda es un cuiner molt exigent amb si mateix i amb el seu equip, tant és així que es va “sí o sí” i ho ha aconseguit.
Al Joc de Cartes d’este divendres no hi van faltar la competitivitat, l’estratègia i, també, l’emotivitat.
A més d’Hèctor Roda i el Rodamar, hi van participar el Can Marqués i la seua propietària, Lorena Barberà; el restaurant Bama Beach Club, amb el seu propietari, Aitor Ema, i el Restaurant del Mar i la seua propietària, Sílvia Márquez.
Podeu recuperar este capítol del Joc de Cartes clicant aquí.
El restaurant Rodamar triomfa al «Joc de Cartes» dedicat a l'ostró de l'Ampolla
No hi van faltar la competitivitat, l'estratègia i, també, l'emotivitat

- El presentador del programa i cuiner Marc Ribas fa entrega dels premis a Hèctor Roda -
- TV3
ARA A PORTADA
Publicat el 04 de novembre de 2021 a les 11:41
Actualitzat el 04 de novembre de 2021 a les 11:56
Et pot interessar
-
Societat La instal·lació del pont de la Via Verda a Amposta tallarà l'AP-7 i la C-12
-
Societat Acció a Tortosa en memòria de les persones trans i de Sara Millerey
-
Societat Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre
-
Societat Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc