El Club Patí l'Aldea ha engegat a través de les xarxes socials un micromecenatge amb el lema "Ajuda'ns a anar al Mundial".
I és que després d'obtenir la primera plaça en l'àmbit estatal amb el 'Xou Petit L'Aldea' ara toca anar al campionat del món que se celebra a l'octubre a Asunción, Paraguay.
Després de valorar els pros i contres, el club decideix viatjar i competir al mundial. Tot i això, per mobilitzar tot el grup i attrezzo, "s'han de fer esforços econòmics enormes" afirmen. "Ajuda'ns a anar al mundial, encara que sigui petita la col·laboració, ens ajuda, i molt!" demana l'entitat, a tot aquell que pugui col·laborar amb l'equip ebrenc i fer que el Club de Patí de l'Aldea esdevingue Campió del Món.
L'enllaç per a col·laborar amb donatius és el següent:
https://www.gofundme.com/f/llevanos-al-mundial
El Club Patí l'Aldea inicia un micromecenatge per ajudar amb les despeses del Campionat del Món
El Club Patí l'Aldea ha engegat a través de les xarxes socials un micromecenatge amb el lema "Ajuda'ns a anar al Mundial"
ARA A PORTADA
-
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 24 d’agost de 2021 a les 16:00
Actualitzat el 24 d’agost de 2021 a les 16:15
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca