Comença l'enderroc dels edificis de la plaça de l'Absis de Tortosa declarats en ruïna

Els treballs es faran amb extremada cura, atesa la morfologia de la trama urbana, l'antiguitat i l'estabilitat del conjunt patrimonial de l'entorn immediat

Inici dels treballs d'enderroc dels edificis en ruïna de la Plaça de l'Absis  de Tortosa
Inici dels treballs d'enderroc dels edificis en ruïna de la Plaça de l'Absis de Tortosa | Cedida
Aguaita.cat
21 de febrer del 2024
Actualitzat el 27 de febrer a la 13:07h
Ja han començat els treballsd'enderroc dels immoblessituats al carrerCostadeCapellans, que van ser declaratsenruïna imminent després de l'incendi que va patir un dels edificis el passat mes de gener.

Durant les últimes setmanes s'han efectuat els treballs previs a l'enderroc que han consistit en la retirada de l'enllumenat públic, així com la instal·lació de lones i terra per protegir el carrer i la plaça de l'Absis durant les tasques d'enderroc.

L'enderroc es farà de manera manual i amb extremada cura, atesa la morfologia de la trama urbana, l'antiguitat i l'estabilitat del conjuntpatrimonial de l'entorn immediat i l'estat de deteriorament dels quatre immobles afectats. L'Ajuntament va adjudicar els treballs, per tramitació d'emergència, a l'empresaRegimovi per un import de 156.376euros.

Mentre s'executen els treballs d'enderroc es mantindrà tallat l'accés a vehicles i persones a tota la zona de la plaçadel'Absis.