05
d'octubre
del
2023
Actualitzat
a les
11:43h
Des d’este divendres 6d’octubre, i fins al vinent dia 29 del mateix mes, el municipi de Deltebre viurà una nova edició de la rutadetapes, VoltaiTapa’t, que s’impulsa conjuntament entre l’AjuntamentdeDeltebre i l’associació FECOTUR.
En esta ocasió, són sis els bars, restaurants i fleques que participen oferint l’opció de tapa més beguda per un import de 3,80€. Les tapes presentades combinen els sabors i el producte de l’essènciadelDelta i del territori, i en la seva elaboració han comptat amb la col·laboració de PauCastells, cap de cuina del restaurantLesMoles, guardonat amb EstrellaMichelin.
El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, FranciscoCastro, ha agraït la implicació dels diferents establiments participants en esta iniciativa, i ha explicat que “el Volta i Tapa’t té com a objectiu principal que els veïns i veïnes, però també els visitants, puguin gaudir en un format diferent del producte i de la gastronomia de Deltebre i del Delta de l’Ebre”. Castro també ha ressaltat que “la ruta de tapes, en conseqüència, també esdevé una oportunitat per a la dinamització de l’economia local i complementa a Mescla i les diferents jornades gastronòmiques que s’impulsen durant l’any”.
La presidenta de FECOTUR, EstelaAlcalà, ha detallat que "des de l'associació sempre estem oberts a totes aquelles propostes i iniciatives que suposen un valor afegit per als comerços, i que ens ajuden a donar a conèixer i a projectar dos dels nostres trets diferencials com a municipi i territori: el producte i la gastronomia".
Els restaurants participants en esta edició són el restaurantLoMut, restaurantRull, Sushi MC, CasaNicanor, BonsaiLoungeBar i GranjaGil. Tota la informació es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Deltebre: www.deltebre.cat.
En esta ocasió, són sis els bars, restaurants i fleques que participen oferint l’opció de tapa més beguda per un import de 3,80€. Les tapes presentades combinen els sabors i el producte de l’essènciadelDelta i del territori, i en la seva elaboració han comptat amb la col·laboració de PauCastells, cap de cuina del restaurantLesMoles, guardonat amb EstrellaMichelin.
El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, FranciscoCastro, ha agraït la implicació dels diferents establiments participants en esta iniciativa, i ha explicat que “el Volta i Tapa’t té com a objectiu principal que els veïns i veïnes, però també els visitants, puguin gaudir en un format diferent del producte i de la gastronomia de Deltebre i del Delta de l’Ebre”. Castro també ha ressaltat que “la ruta de tapes, en conseqüència, també esdevé una oportunitat per a la dinamització de l’economia local i complementa a Mescla i les diferents jornades gastronòmiques que s’impulsen durant l’any”.
La presidenta de FECOTUR, EstelaAlcalà, ha detallat que "des de l'associació sempre estem oberts a totes aquelles propostes i iniciatives que suposen un valor afegit per als comerços, i que ens ajuden a donar a conèixer i a projectar dos dels nostres trets diferencials com a municipi i territori: el producte i la gastronomia".
Els restaurants participants en esta edició són el restaurantLoMut, restaurantRull, Sushi MC, CasaNicanor, BonsaiLoungeBar i GranjaGil. Tota la informació es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Deltebre: www.deltebre.cat.