Així serà el dispositiu especial de trànsit amb motiu del pas de la Volta Catalunya per Tortosa divendres

La cursa iniciarà la quinta etapa des de la pl. Barcelona, passarà per Ferreries, Jesús, Bítem, Remolins, el Temple i Vinallop, abans de la pujada cap al Port

La Volta Catalunya, en una imatge d'arxiu.
La Volta Catalunya, en una imatge d'arxiu. | Volta Catalunya
Redacció
21 de març del 2023
Actualitzat a les 17:15h
Tortosa tornarà a ser protagonista de la Volta Catalunya. Ho farà este divendres 24, amb la quinta etapa de la cursa d'enguany, que va arrancar dilluns. Per tal de poder dur a terme tota la logística que envolta una cursa d'estes característiques, serà necessari posar en marxa un important dispositiu especial de trànsit, atesa la previsió pel que fa al pas dels corredors per diversos punts del municipi.

La sortida es farà a les 12.40 h, de manera neutralitzada, des de la plaça de Barcelona. En este punt, durant tot el matí els corredors faran els controls habituals abans de l'inici de cada etapa. Des de les 8 h del matí, el tram de l'avinguda de la Generalitat entre el carrer Artur Anguera/c. Berenguer IV i la plaça de la Pau, quedarà tallat al trànsit. Una hora més tard, a les 9 h, es tallarà tota l'avinguda de la Generalitat des de l'entrada a Tortosa, per l'arribada dels autobusos dels equips ciclistes. Es mantindrà obert el vial que connecta ronda Docs i ronda Reus durant tot el matí.