CRÒNICA

Mònica Sales presenta la llista per la demarcació de Tarragona que l'acompanyarà este 12 de maig

Posa en marxa la iniciativa “10 comarques, 100 trobades’, un seguit de reunions de treball amb agents econòmics, socials, culturals i esportius

Presentació de la llista que acompanya a Mònica Sales este 12 de maig a les eleccions
Presentació de la llista que acompanya a Mònica Sales este 12 de maig a les eleccions | Cedida
09 d'abril del 2024

La cap de llista de Junts+ Puigdemont per Catalunya a la demarcació de TarragonaMònica Sales, ha presentat a Jesús, el seu poble, la candidatura que encapçala, formada per 18 titulars i 10 suplents. “Que una ebrenca com jo en siga la cap de llista és una demostració del compromís inequívoc de Junts i del president Puigdemont amb estes terres i la seua gent. Per alguns la Catalunya sencera és només un eslògan. Nosaltres, posem el concepte en pràctica. Perquè l’equilibri territorial i la igualtat d’oportunitats és inherent al nostre projecte. Per lluny que siguem de Barcelona hem de tenir les ď oportunitats i hem de poder viure dignement i amb accés a tots els serveis en els nostres pobles i ciutats”, ha manfestat Sales. 

La candidata ha destacat que “els hómens i dones que m’acompanyen en esta llista són un exemple del que representa el president Puigdemont i de la seva voluntat d’unitat. Per això en formen part tant gent de Junts com independents. Són també una mostra de la singularitat de cadascuna de les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès”. I ha defensat que “cal que aquest sud de Catalunya que tant estimem, reforce el seu paper com a motor de prosperitat”. 

Sales ha dit que “aquesta ha de ser la legislatura del retorn del president Puigdemont, que ha de comportar també el retorn del bon govern, la competència, l’ambició i la reactivació i culminació del procés d’independència. Aquest país mereix passar del desànim a l’engrescament per fer aflorar la millor versió de Catalunya”.  

10 comarques, 100 trobades 


Amb el nom de ‘10 comarques, 100 trobades’ la candidatura ha anunciat que posa en marxa la iniciativa de recórrer les 10 comarques per reunir-se amb fins a 100 agents econòmics, socials, culturals i esportius. L’acció servirà per prendre el pols dels seus neguits i necessitats, presentar-los les propostes de la candidatura i posar-se a la seua disposició. 

Arxivat a