Mònica Sales fa una crida a no deixar escapar ni un sol vot per restituir el president Puigdemont

En l’última atenció a mitjans de la campanya diu que cada cop més gent que no l’havia votat afirma que votarà Puigdemont perquè s’adona del seu lideratge i de la transcendència del moment

Redacció
10 de maig del 2024
Mònica Sales ha fet la darrera atenció als mitjans este divendres a Tortosa abans de la jornada de reflexió
Mònica Sales ha fet la darrera atenció als mitjans este divendres a Tortosa abans de la jornada de reflexió | Cedida

La cap de llista de Junts+Puigdemont per Catalunya, Mònica Sales, ha fet este divendres a Tortosa l’última atenció a mitjans de la campanya electoral que acaba avui per fer-ne balanç i demanar una mobilització massiva a les urnes este diumenge. “Ens hi juguem molt i no val a badar. Després de res serviran les lamentacions. El 12M cal votar al presidentPuigdemont. Fins i tot molta gent que no ens havia votat mai ens diuen que aquest cop votaran per Puigdemont perquè se n’han adonat de la transcendència del moment, del seu lideratge i de la profunditat del seu projecte. Hem de fer que aquest efecte de taca d’oli encara es faci molt més gran”, ha dit. 

«Ha estat la campanya de les nostres vides: hem fet desenes d’entrevistes, 8 debats, més de 110 reunions en el marc de l’acció ‘10 comarques, 100 trobades’. Hem xafat els nostres pobles i hem fet moltíssims quilòmetres de comarca a comarca de la demarcació, de les Terres de l’Ebre, al Camp de Tarragona i fins al Baix Penedès. Però el que ha fet més especial aquesta campanya, per la seva excepcionalitat, és que també hem fet moltíssims quilòmetres més perquè que els grans actes de campanya els hem fet a la Catalunya Nord per ser al costat del president Puigdemont. Han estat actes emotius, vibrants i en els quals el president ens ha encomanat la seva força, el seu lideratge i la seva determinació. Però també ha estat la gent de les nostres comarques la que ha injectat energia i fortalesa al president”, ha explicat. 

Sales ha advertit que “Catalunya no es permetre més temps d’inacció, de submissió i de falta de rumb i de projecte. Amb un president com Illa s’agreujaria la decadència del país perquè estaria sempre pendent de les ordres que li dictin des de Madrid. Amb un president com Illa els trens anirien igual de malament, perquè són els seus els que governen a l’Estat. Els trens els gestionen ells i ha quedat demostrat que són uns incompetents. I qui diu els trens diu tantes i tantes coses que depenen de l’Estat. Quan es tracta de Catalunya i quan es tracta de les nostres comarques ja sabem com les gasten tant el PP com el PSOE”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per tot això la candidata jesusenca ha dit que “la gent ha de ser molt conscient del que representaria pel país tenir un president com Salvador Illa. I ha de ser també molt conscient de què vol dir restituir el president Puigdemont. Amb ell Catalunya obrirà una nova etapa de bon govern, d’il·lusió i d’esperança. La seva victòria significarà un punt d’inflexió, farem emergir la millor versió del país, aquella en la qual ens reconeixem i ens agradem. I reprendrem el camí de la independència”. I ha insistit que “aquest 12M cal mobilitzar-se, no es pot deixar escapar ni un sol vot. Així que aquestes poques hores que queden de campanya cal no deixar d’explicar-ho a tothom”. 

 

 

 

Arxivat a