​L'Ajuntament de l'Aldea aprova una moció que demana ubicar l'hospital al seu municipi

El text, presentat per Junts per l'Aldea, insta la Generalitat de Catalunya a que valore la possibilitat d'ubicar l'hospital de referència de les les Terres de l'Ebre a l'Aldea

Aguaita.cat
02 de novembre del 2021
Actualitzat a les 15:45h
Imatge del darrer plenari de l'Ajuntament de l'Aldea, celebrat dijous passat
Imatge del darrer plenari de l'Ajuntament de l'Aldea, celebrat dijous passat | Cedida
L'Ajuntament de l'Aldea va aprovar en el darrer plenari, celebrat dijous passat, una moció que demanar l'emplaçament del nou hospital a les Terres de l'Ebre.

El text, presentat pel grup municipal de Junts per l'Aldea, que governa al municipi va ser aprovada per unanimitat.
 
Amb la moció s'insta al Govern de la Generalitat de Catalunya a que valore la possibilitat d'ubicar l'hospital de referència de les les Terres de l'Ebre a l'Aldea. L'àrea que proposa l'Ajuntament disposa de condicions "més optimes i avantatjoses que cap altre lloc, a més estos terrenys són limítrofs amb el terme municipal de Tortosa, fet que podria comportar compartir l'Hospital als dos termes municipals, com ja passa amb el Polígon Catalunya Sud", recalca el text. 

"En cap moment com Ajuntament volem entrar en cap disputa amb Tortosa, ni pretenem pressionar al Departament de Salut, en tot cas el que fem és oferir la predisposició del nostre municipi per si existeix la possibilitat d'ubicar l'Hospital de referència de les Terres de l'Ebre", ha declarat l'Alcalde, Xavier Royo. "A l'Aldea oferim centralitat geogràfica, proximitat, infraestructures de comunicació i possibilitat de desenvolupar urbanísticament algunes àrees pròximes a les vies de comunicació més importants del territori", ha afegit.