El PSC pregunta al Parlament per les irregularitats denunciades a l'IES de l'Ebre de Tortosa

Els socialistes demanen "transparència en la investigació" i que "es depuren responsabilitats" si es confirma el cas

Façana de l'IES de l'Ebre, a Tortosa.
Façana de l'IES de l'Ebre, a Tortosa. | Anna Ferràs
Aguaita.cat
28 de febrer del 2024
Actualitzat a les 11:06h
El grup parlamentari del PSC ha presentat al Parlament una bateriadepreguntes sobre el cas de les presumptesirregularitats en pràctiquesd'alumnes de l'IESdel'Ebre.

Els socialistes demanen "màxima transparència de les actuacions" que duen a terme els serveisterritorialsd'Educació per esclarir els fets i pregunten si en tenien constància. Si es confirmen les irregularitats, el PSC demanarà que "es depuren responsabilitats", ja que considera que "no poden quedar impunes". El grup parlamentari vol saber "quin és el capteniment de la direcciógeneral de FormacióProfessional i del president de l'AgènciaPúblicadeFormació i QualificacióProfessionals, davant de les acusacions" i si s'havien formulat queixes a la direcció del centre.

La Federació del PSC a Terresdel'Ebre i el grup socialista al Parlament manifesten "la seva preocupació" per uns fets "que afecten la reputació" de l'Institutdel'Ebre, un centre "referent de la formació professional al territori", i en un moment que "cal fer una aposta decidida i valenta per impulsar aquesta modalitat d'ensenyament".