​Espionatge i repressió

«I aquests dies que la família reial trontolla per tanta corrupció, fills naturals i amants, han fet aparèixer després de 6 anys, la família Pujol com a organització criminal»

per Anton Monner , Gandesa, 24 de juliol de 2020 a les 12:09 |
No cal ser gaire llestos per saber que qualsevol moviment de Catalunya és espiat pels serveis d'intel·ligència espanyols. Els catalans representem una amenaça dins Espanya. Ens necessiten per pagar els deutes creixents de cada pressupost per haver permès tanta corrupció i voler fer gran Madrid.

Ens necessiten perquè som la primera economia productiva de l’Estat. Però no els agrada la parla diferent, ni que tinguéssim mentalitat europea perquè en som d’ascendència, ni el sentit d’empresa de la nostra gent, ni que disposéssim d’una situació geogràfica que ens atorga el lideratge del sud d’Europa en aquest sentit.


Ens tenen de sempre al seu punt de mira. Som diferents i ens volen iguals per això que “todos somos españoles”. Per tant no és d’estranyar que personalitats catalanes hagin estat espiades pel CNI. Als catalans se’ns ha de vigilar i controlar per aconseguir l’excusa de lligar l’independentisme amb la insurrecció. És la millor forma per a desacreditar les nostres virtuts.

I per aquest motiu les fiscalies investiguen tots els departaments del govern, escorcollant veritats o mentides, per vincular independència i corrupció. Al Diplocat i al departament d’Exteriors se’ls sargeix una causa cercant malversació de fons públics. Disposen de tots els mitjans al seu favor i, si els cal, com feren amb el judici del procés, poden acusar emparant-se amb proves inventades o falses.


L’important és criminalitzar i reprimir l’independentisme usant tots els mitjans que disposen que son molts; tenen jutges, fiscals, policies, exèrcit, monarquia, premsa, poders fàctics, elits i “gobierno”. Tot contra Catalunya i no els cal destriar massa malgrat l’ús de la difamació, el suborn i l’espionatge.

I aquests dies que la família reial trontolla per tanta corrupció, fills naturals i amants, han fet aparèixer després de 6 anys, la família Pujol com organització criminal. A la vegada independentistes encausats ocupen els titulars de portada dels periòdics de Madrid, tots acusats pel que calgui, tractar-los de delinqüents.

El president del TC reconeix que és tracta d’un problema polític entre Catalunya i Espanya però que la llei és la llei i s’ha de fer complir. No vol recordar que tot va començar motivat per un Estatut aprovat pels parlaments de Barcelona i de Madrid i referendat, tot baix la llei, i per una baralla de poders entre el PP i el PSOE, foren anul·lats 14 punts essencials. Eren inconstitucionals? No ho serien quan alguns foren anul·lats a Catalunya i no ho foren a altres autonomies copiats i redactats de forma idèntica. Vet aquí com ens tracten; un problema polític que no el volen resoldre de cap manera, el converteixen en judicial i ens criminalitzen.

En aquest moments que els privilegis dels poderosos podrien veure’s afectats si la monarquia borbònica caigués per tanta corrupció continuada, l’han de salvar utilitzant els mitjans que calguin. Ara han fet aparèixer la ressonant frase “organització criminal de la família Pujol”, a la vegada que jutgen ex membres de la mesa del Parlament de Catalunya per desobediència, investiguen la diputada Laura Borràs, acusada per prevaricació i malversació, pretenen inhabilitar el president Torra i inculpar 197 membres del CDR per manifestar-se a Girona.

No en van tenir prou perseguint el president Puigdemont, i no permetent exercir els diferents presidents de govern elegits pel Parlament. Ara hom descobreix que les altes esferes policials espiaven els telèfons del president del Parlament, Ernest Maragall i altres personalitats catalanes. Resulta clar que un tema polític, jutges, poders fàctics, policies, exèrcit, premsa, governs del PP i del PSOE, l’han convertit en judicial. El resolen amb total impunitat perquè tots ells, s‘han de defensar per no perdre els privilegis que han gaudit sota el sopluig de la monarquia corrupta.

Europa els avisa que van equivocats i els tribunals europeus així ho han manifestat, demanant l’alliberament dels presos polítics. Els eurodiputats han pres possessió del càrrec, malgrat el rebuig dels governs espanyols i de la dreta hereva del franquisme i del feixisme. Tot plegat provocant un ridícul espantós que entre monarquia corrupta, jutges que apliquen la justícia segons el vent que bufa, un endeutament sobreeixit per malversació i malbaratament, Espanya s’apropa més a Turquia que a qualsevol democràcia. El Parlament respon i demana investigar l’1-O,  al rei, a Rajoy, a Millo, i altres elements, que criminalitzaren l’independentisme. 

 

Participació