Detenen el camioner implicat en un accident mortal a l'Ametlla de Mar per positiu en el test de drogues

El vehicle de gran tonatge a encalçat un turisme a l'AP-7 i ha mort un home de 71 anys

El sinistre ha tingut lloc a pocs centenars de metres de la sortida de l'autopista.
El sinistre ha tingut lloc a pocs centenars de metres de la sortida de l'autopista. | Cedida a ACN
Redacció
27 de juny del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 15:11h

Els Mossos d'Esquadra han detingut el camioner que esta matinada de dimarts s'ha vist implicat en un accident mortal a l'Ametlla de Mar. Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), se l'ha detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudènciagreu i per conduir sota els efectes de les drogues. Poc abans de la una de la matinada, el camió ha encalçat un turisme al quilòmetre 296,2 de l'AP-7, en sentit sud, i ha mort el conductor del cotxe, un home de 71 anys del qual no han transcendit més dades. Arran de la incidència, s'han activat dues patrulles de la policia, dues dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A causa del succés s'ha tallat l'autopista en sentit sud i després s'ha restringit la circulació a un carril. La situació s'ha normalitzat cap a dos quarts de quatre de la matinada.

Amb esta, un total de 71 persones han perdut la vida en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que va d'any, segons les dades de l'SCT.

Arxivat a