1 de 10

Deltebre aprova l’acord amb l’INCASOL per al desenvolupament del sector UA1 del Polígon Industrial

El plenari també debatrà l’adhesió de l’Ajuntament de Deltebre a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública, i a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables

Roda de premsa de l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler | Ajuntament de Deltebre
per Aguaita.cat, Deltebre | 25 d'octubre de 2022 a les 11:47 |
El Govern municipal de l’Ajuntament de Deltebre ha detallat els diferents punts que es durant a terme en la sessió plenària d’este mes d’octubre, la qual es celebrarà estedimecres a les 21.30 hores i que es podrà seguir pels canals de comunicació habituals. Entre els punts més rellevats destaquen, i després de molts mesos de negociació i treball, el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Deltebre i l’INCASOL per tal que este últim esdevingue el promotor del desenvolupament del sector UA1 del Polígon Industrial.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “el desenvolupament d’aquest sector en concret ens permetrà donar cobertura a les demandes actuals d’empreses per al sector industrial preexistent i serà un nou pas per començar a planificar les noves zones industrials que estan fixades al POUM de Deltebre i que ens han de permetre una major dinàmica econòmica i ocupacional”. Cal esmentar que, actualment, s’estan finalitzant les obres d’urbanització del sector UA3, donant resposta a una problemàtica vigent des de fa més d’una quinzena d’anys.


El POUM de Deltebre també serà protagonista en aquest plenari per “ajustar certs matisos que facilitin l’adaptació pràctica del planejament urbanístic i, alhora, que la interpretació d’algunes qüestions sigui més clara”, segons ha destacat l’alcalde. Entre aquestes qüestions, per exemple, destaquen un redactat més precís en conceptes com els espais verds, les tanques dels veïns i veïnes o les alçades de les zones industrials. En tot cas, aquestes modificacions han de ser tramitades, a partir d’ara, per la Generalitat de Catalunya per tal d’entrar en vigència, si s’escau.

Finalment, el plenari també debatrà l’adhesió de l’Ajuntament de Deltebre a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública, i a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables. Des del Govern d’Enlairem Deltebre també s’han presentat les mocions d’impuls al municipalisme i la seua conciutadania, i per al reconeixement i l’acompanyament en el dol gestacional, perinatal i neonatal.

 

Participació