1 de 10

Deltebre enceta una nova edició del Volta i Tapa’t, la ruta de tapes del municipi

Enguany, les tapes han estat apadrinades pel xef Vicent Guimerà, cuiner amb Estrella Michelin gràcies a la tasca que desenvolupa al restaurant l’Antic Molí

La roda de premsa de presentació s’ha realitzat a la barcassa del Parc Fluvial del Delta | Ajuntament de Deltebre
per Aguaita, Deltebre | 19 d'octubre de 2022 a les 12:51 |
Des del divendres 21 d’octubre fins al dia 13 de novembre, Deltebre viurà la cinquena edició de la seva ruta de tapes. Sota el nom de Volta i Tapa’t, fins a set restaurants oferiran les seves elaboracions per un preu de 3,50 €, amb beguda inclosa. Enguany, les tapes han estat apadrinades pel xef Vicent Guimerà, cuiner amb Estrella Michelin gràcies a la tasca que desenvolupa al restaurant l’Antic Molí.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “la ruta de tapes ens permet assaborir els bons ingredients i els bons productes que ens donen força de territori, i que a la vegada ens permeten projectar Deltebre”. Soler ha agraït la implicació dels restauradors i restauradores que participen en aquesta iniciativa, com també de Vicent Guimerà. De fet, Soler ha detallat que “els consells de Guimerà, conjuntament amb l’experiència i el bon saber fer dels nostres professionals de la restauració, ens garanteixen una edició de gran qualitat”.


Com hem esmentat anteriorment, en total participen set restaurants del municipi: Casa Nicanor (coca de xocolata amb poma, foie i anguila fumada), Restaurant Rull (hamburguesa d’ànec), Bonsai Lounge Bar (Gnocchi de tàrtar de llagostins amb all i pebre), Restaurant Lo Mut (carpaccio de presa, sardina fumada i crema de mostassa amb fines herbes), l’Imperi de Júlia (milfulls d’oliva negra amb xocolata blanca, cafè i vainilla), Sushi MC (musclos amb sala beurre blanc), i Granja Gil (Air gofra a l’estil lemon pie). Els horaris d’obertura i de degustació de les tapes es poden consultar al web Deltebre.cat.

La regidora de Personal i d’Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha apuntat que “amb les diferents jornades gastronòmiques que organitzem, volem invitar a la ciutadania i al turisme a conèixer els bars, els restaurants i les pastisseries del municipi d’una manera més activa, fresca i divertida”.


La roda de premsa de presentació s’ha realitzat a la barcassa del Parc Fluvial del Delta, on hi eren presents els restauradors i restauradores, i també l’associació FECOTUR. La seua presidenta, Estela Alcalà, ha presentat la campanya que l’entitat realitzarà en el marc de la castanyada. Una campanya que anirà vinculada amb el Volta i Tapa’t, ja que els guanyadors, un total de 3, rebran fins a 10 tiquets per participar en aquesta edició de la ruta de tapes. Estela ha posat en valor en paper de l’entitat, com també la col·laboració de la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT), i ha animat a la ciutadania a visitar i a comprar en el comerç local i de proximitat de Deltebre.

 

Participació