L’Ajuntament d’Amposta posa de manifest la voluntat de millorar les nòmines de Fussmont

Este mes de setembre s’ha pogut pujar un 7,3%, dels darrers quatre anys als professionals de la Residència d’avis i el Servei d’Atenció Domiciliària

Residència d'avis d'Amposta
Residència d'avis d'Amposta | Cedida
Aguaita.cat
05 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 2:10h
L’Ajuntamentd’Amposta i el comitè d’empresa de la FundaciódeServeisSocialsdelMontsià han negociat la millora salarial dels treballadors de l’entitat, alhora que s’han proposat seguir treballant per assolir els objectius salarials d’este col·lectiu. L’augment de sous topat per l’Estat en un 2% impedeix, de moment, arribar als augments pactats en el conveni del 10 i el 14 % en els col·lectius de treballadors i treballadores de la Residènciad’avis i del Serveid’AtencióDomiciliaria respectivament, tot i que aprofitant camins legals, a la nòmina d’aquest mes de setembre s’ha pogut pujar fins al 7,3 %  dels darrers quatre anys. En el cas de les treballadores i treballadors de la neteja, s’han aconseguit els augments salarials pactats en el conveni.

De totes maneres, tant l’Ajuntament com el comitè s’han emplaçat després d’este principi d’acord a buscar les fórmules legals adients per poder apropar-se, en propers exercicis, cada cop més als percentatges que marca el conveni de Fussmont. Unes negociacions que tenen com a objectiu final dotar de sous dignes als treballadors i treballadores d’aquesta Fundació de Serveis Socials de la comarca.