La Xarxa Amposta programa sis obres per apropar el teatre a les famílies

"El circ dels impossibles", del Mag Stigman, inaugurarà la temporada de teatre, el diumenge 2 d’octubre

La Xarxa Amposta ha presentat la nova temporada de teatre infantil i juvenil al municipi
La Xarxa Amposta ha presentat la nova temporada de teatre infantil i juvenil al municipi | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
26 de setembre del 2022
Actualitzat a les 17:32h
La XarxaAmposta torna a programar sis obres de teatreinfantil i juvenil per apropar la cultura a les famílies. "Fomentar la cultura des de la infància és una aposta per una societat més crítica, perquè tot allò que fem ara es veurà reflectit en els adults del futur", declarava l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, durant la presentació de la programació de teatre de La Xarxa. Mitjançant un conveni anual, l’Ajuntament d’Amposta aporta 6.000 euros a l’entitat per a la promoció del teatre familiar a la ciutat.

Durant més de 20 anys, La Xarxa Amposta ha vetllat per mantenir i potenciar les propostes lúdiques i culturals de qualitat per als més petits, consolidant-se com una de les associacions més actives de la ciutat. Anna Palacios, membre de la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, deia que "comencem la temporada amb moltes ganes i, com sempre, hem preparat els millors espectacles perquè el teatre arribi a tots els públics". El programa, que s’allargarà fins a l’abril de 2023, s’inaugurarà amb l’espectacle de màgia "El circ dels impossibles", de la companyia el Mag Stigman, el 2 d’octubre a les 18 hores.

El cicle de teatre familiar presenta un total de sis obres, entre les quals es podrà veure des d’obres de titelles, música o dansa. La següent que seguirà el calendari serà "En Jan Totlifan" de l’Estaquirot teatre. "Ens fa molta il·lusió que passin per Amposta perquè és el seu últim any dalt dels escenaris", afirmaven dels de La Xarxa. La resta d’obres s’aniran desvetllant via xarxes socials i la plataforma de venda d’entrades Fila 12. Paral·lelament, el grup es tornarà a encarregar de la programació de teatre escolar amb una obra de teatre per a cada cicle educatiu als centres de primària de la ciutat, al mes de març.

Totes les obres tindran lloc a l’auditori de la Unió Filharmònica i les entrades es poden adquirir en línia a xarxaamposta.fila12.cat o a la taquilla el mateix dia de l’espectacle. Els socis de La Xarxa i titulars del Carnet Jove es beneficiaran d’un descompte en la compra de l’entrada.