1 de 10

El Frame Film Festival arriba els dies 23 i 24 de setembre a Sant Jaume d’Enveja

El públic del festival de curtmetratges itinerant podrà decidir sobre la selecció de les pel·lícules que passaran a la fase final

Un dels curtmetratges finalista dels premis TALENT FRAME. | FRAME Film Festival
per Aguaita.cat, Sant Jaume d’Enveja | 20 de setembre de 2022 a les 15:53 |
El Frame Film Festival és un festival de curtmetratges itinerant que els dies 23 i 24 de setembre, al vespre, arribarà a Sant Jaume d’Enveja concretament a l’Auditori municipal i amb entrada gratuïta. L’objectiu principal d'este festival és difondre i promoure la cinematografia en general i el curtmetratge en particular, fent costat a les directores i els directors de curtmetratges i creant un espai on puguin donar a conèixer els seus treballs. Al festival, el públic tindrà un paper determinant, ja que podrà decidir sobre la selecció de les pel·lícules que passaran a la fase final per a rebre els premis Talent Frame.

Fase classificatòria i fase final


El festival consta de dues fases: la fase classificatòria i la fase final. La fase classificatòria se celebra als diferents municipis de la demarcació de Tarragona que participen al Frame. L’organització va activar una convocatòria i va obrir un període d’inscripció per a cada municipi col·laborador. La fase de selecció se celebra entre els mesos de juny i novembre.

Del total de curtmetratges inscrits, l’organització seleccionarà 20 obres per a la seua projecció pública. El públic assistent a cada seu, mitjançant votació decidirà el curtmetratge guanyador en la seua població. Els curtmetratges es poden inscriure en tots els festivals de la fase classificatòria, però només tenen opció de premi en un d’ells. Si un curt rep la màxima votació del públic, en els següents festivals ja no podrà participar.


En esta primera edició la programació de la fase classificatòria és la següent:

18 i 19 de juny – Montbrió del Camp
8 i 9 de juliol – L’Arboç
27 i 28 d’agost – Cabra del Camp
10 i 11 de setembre – Castellvell del Camp
16 i 17 de setembre – La Canonja
23 i 24 de setembre – Sant Jaume d’Enveja
5 i 6 de novembre – Albinyana
12 i 13 de novembre – Ascó
25 i 26 de novembre – Alcanar

A la fase final accediran tots els curtmetratges guanyadors en cadascuna de les seus col·laboradores de la fase classificatòria i optaran als ‘Premis Talent Frame’ atorgat per un jurat format per professionals del sector audiovisual. La cloenda del circuit i la Gala de lliurament dels Premis Talent Frame se celebrarà al mes de desembre.

 

 

Participació