Amposta se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb una caminada i una gimcana ciclista

La Policia Local també està duent a terme xerrades sobre mobilitat sostenible als centres educatius de la ciutat

Foto d'arxiu d'un passeig matinal amb bicicleta. | Juanma Peláez
per Aguaita.cat, Amposta | 20 de setembre de 2022 a les 15:38 |
Amposta torna a participar en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible amb una caminada i una gimcana ciclista, així com amb xerrades sobre mobilitat sostenible als centres educatius, per part de la Policia Local. El municipi participa a través de la regidoria de Governació. "És el nostre granet de sorra per conscienciar a la ciutadania sobre la importància de canviar els hàbits de mobilitat a la ciutat", deia el regidor de Governació a l’Ajuntament d’Amposta, Ramon Bel.

Una de les primeres activitats que es durà a terme serà una gimcana ciclista amb la col·laboració dels Joves Ciclistes, el dijous 22 de setembre a les 17 hores. L’activitat es realitzarà entre els carrers Amèrica i Brasil i està dirigida als xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys. Per participar, els infants han de portar la seua bicicleta i casc. A banda, al lloc de la gimcana també hi haurà cinc vehicles amb pedals per als de 8 i 9 anys, cedits pel Restaurant l’Estany - Casa de Fusta.


El dissabte 24 de setembre, a les nou del matí, també s’ha organitzat una caminada saludable fins als Ullals de Baltasar conjuntament amb els Amics del Camí de Sant Jaume. El punt de trobada serà a la plaça Ramon Berenguer IV i la inscripció es pot fer el mateix dia de la sortida o bé contactant prèviament amb l’Associació dels Amics del Camí de Sant Jaume.

Paral·lelament, durant tota la setmana la Policia Local està duent a terme xerrades relacionades amb els objectius de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible als diferents centres de primària de la ciutat.

 

Cartell promocional de la Setmana de la Mobilitat Foto: Ajuntament d'Amposta

 

Participació