Tres carrers participen en el 5è Concurs de carrers Engalanats de Festes Majors d'Amposta

El jurat donarà a conèixer el carrer guanyador, premiat amb un sopar al carrer per als membres participants, el dia 12 d’agost

Carrer Engalanat a Amposta durant les Festes Majors de 2018 | Sílvia A.
per Aguaita.cat, Amposta | 10 d'agost de 2022 a les 13:58 |
El veïnat de tres carrers d’Amposta es prepara per a la 5a edició del Concurs de Carrers Engalanats de Festes Majors. Seran el carrer Major, el carrer Poador i l’encreuament entre l’avinguda Catalunya i l’avinguda de la Ràpita, que estaran engalanats del 12 al 21 d’agost. El carrer guanyador serà escollit per la directora de Lo Pati, un professor d’ESARDI i el dissenyador gràfic de l’Ajuntament segons la seva originalitat, qualitat artística i l’optimització dels materials. El veredicte es donarà a conèixer el divendres 12 d’agost a partir de les 19.30 hores a la plaça Ramon Berenguer IV.

Este any, les temàtiques escollides són "Un carrer polar", al carrer Major; "Ja hem tornat!", al carrer Poador; i "Dels balcons al jardí", a l’avinguda Catalunya i avinguda de la Ràpita. El concurs, obert a tota la ciutadania d’Amposta, permet engalanar una plaça o un tram de carrer, sempre que aquest tingui coherència urbana.


A més de la placa identificativa, els guanyadors s’emportaran un sopar al carrer per un valor màxim de 300 euros per a tots els membres inscrits. També s’atorgarà un segon premi per votació popular, que consistirà en un sopar al carrer, edte per valor de 200 euros. Tota la ciutadania que ho desitgi pot votar el seu carrer preferit en una urna que s’instal·larà el pròxim dia 12, de 9 a 17 hores, a la plaça del Mercat. El Concurs de Carrers Engalanats compta amb un pressupost de 5.000 euros de subvenció per a tots els carrers participants, que rebran una ajuda en funció dels metres lineals de cada carrer.

L’objectiu del Concurs de Carrers Engalanats, organitzat per la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Amposta, és premiar els millors guarnits de carrers que es duen a terme per Festes Majors. Des de l’Ajuntament d’Amposta es vol promoure i reconèixer les creacions artístiques i la convivència ciutadana que aquests projectes generen. És per això que des de l’Ajuntament es fa una crida al respecte cap a les persones que participen en el concurs, el que comporta comportar-se de forma cívica i respectuosa amb els materials i carrers engalanats.


 

 

Participació