Compren el Celler Reserva de la Tierra, en concurs de creditors des del passat juny

L'empresa va suspendre pagaments després de ser acusada de simular vins falsos de les DO catalanes com la Terra Alta

per Aguaita.cat, 5 d'agost de 2022 a les 11:42 |
Celler Reserva de la Tierra | Vinassos.cat
El fons d'inversió Sherpa Capital ha comprat el Celler Reserva de la Tierra, empresa que va suspendre pagaments després de ser acusada de comercialitzar vi a doll amb etiquetats falsos que simulaven vins de denominacions d'origen catalanes; DOQ Priorat, DO Montsant, DO Terra Alta, DO Tarragona i DO Catalunya.

Amb aquesta adquisició la companyia de capital privat especialitzada en inversions d'empreses de mida mitjana al mercat espanyol, entra al sector vitivinícola. En l'operació ha participat com a assessor legal el despatx Cuatrecasas.

 

Una imatge de l'operatiu a l'empresa de les Borges del Camp. Foto: Mossos d'Esquadra


"Els actius del celler Reserva de la Terra tenen una sòlida base i un potencial significatiu de creixement", explica Sherpa Capital en un comunicat. "Pel grup, l'entrada de la nostra entitat al sector vitivinícola és una fita il·lusionant que suposa la primera pedra del nostre projecte al sector del vi. Des de Sherpa Capital treballarem per donar el major impuls possible a l'antiga Reserva de la Tierra amb el objectiu de poder sumar els nostres coneixements als seus i així apuntalar-la al sector", ha explicat el director d'inversions de Sherpa Capital, José María de Retana.


Durant la primera fase del projecte, Sherpa Capital posarà el focus en la recuperació de les xifres de Reserva de la Tierra i el seu creixement a mercats estratègics (Espanya, Estats Units i Xina), on la companyia ja té estructura comercial.

 

Participació