L’Hospital Comarcal d'Amposta habilita una nova illa de contenidors de residus

L’Ajuntament d’Amposta treballa en la millora de la gestió de residus, especialment els de grans productors

Illa de contenidors de residus a l'Hospital Comarcal d'Amposta
Illa de contenidors de residus a l'Hospital Comarcal d'Amposta | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
04 d'agost del 2022
Actualitzat a les 20:17h
Durant el mes de juliol s’ha posat en funcionament un nou espai per dipositar els residus sanitaris de l’HospitalComarcald’Amposta. "Des de l’Ajuntament seguim apostant per la millora de la gestió de residus, especialment dels grans productors", explicava la regidora de PolítiquesAmbientals, NúriaMarco, qui afegia que "amb l’Hospital estem preparant també una futura recollida porta a porta". Ubicada al carrer Gran Capità, la nova illa de contenidors està destinada únicament a residus sanitaris no específics i substituirà la que hi havia a la zona de vianants, on ara s’habilitarà una zona d’aparcaments per a taxis i vehicles adaptats.

Esta nova illa de contenidors se suma al sistema per millorar la gestió i recollida selectiva que es va instal·lar a finals de l’any passat al Mercat. Una sala refrigerada amb espai per a l’orgànica, la resta i els envasos on els i les paradistes del mercat interior poden reciclar els residus generats.

La gestió responsable dels residus és un dels objectius de l’Agenda 2030 adoptats pel consistori ampostí. En esta línia, des de l’Ajuntament es creu que és amb els grans productors on més camí hi ha per recórrer, per això també s’estudia implementar un sistema de recollida porta a porta d’orgànica i resta dirigida a les grans empreses de la zona.