L'Ajuntament de Roquetes i el Patronat de Festes entreguen un xec de 4.000 € al Projecte Emma

Estos diners serviran per poder renovar a la roquetera Noèlia Gallardo un any més la seua investigació

per Aguaita.cat, Deltebre | 4 d'agost de 2022 a les 17:30 |
L'alcalde de Roquetes entrega al coordinador del Projecte Emma i la investigadora Noèlia Gallardo, un xec de 4.000 € | Roquetes Comunicació
Este dijous al matí, l'alcalde de Roquetes, Ivan Garcia; la regidora de Qualitat de vida, Cinta Garcia; i el president del Patronat de Festes de Roquetes, Juan Carlos Sangres; acompanyat de dues representants de l'entitat, han entregat al coordinador del Projecte Emma, Carlos López i la investigadora del projecte, Noèlia Gallardo, un xec amb la quantitat de 4.000 €. Es tracta de la xifra que el Patronat de Festes de Roquetes va recaptar la nit de ball del segon divendres de festes, que en un principi havia de ser gratuïta, però que finalment, d'acord amb l'Ajuntament, es va decidir que la gent que no disposes de l'abonament de festes, pagaria una entrada solidària de 10 euros que es destinarien al Projecte Emma, que investiga el càncer de mama.

L'alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, s'ha mostrat molt satisfet de la quantitat recollida, sobretot perquè estos diners serviran perquè a la investigadora del projecte, la roquetera Noèlia Gallardo, se li pugui allargar el seu temps d'investigació al projecte. Garcia també ha manifestat que espera poder realitzar més iniciatives com esta per continuar ajudant al Projecte Emma.


Per la seua banda, el coordinador del Projecte Emma, Carlos López, ha agraït a l'Ajuntament i al Patronat de Festes de Roquetes, este donatiu i la seua implicació amb el projecte, que ja han demostrat amb diferents col·laboracions econòmiques dutes a terme en els darrers anys. López també s'ha mostrat content que l'Ajuntament hagués escollit a Noèlia Gallardo com a pregonera de les Festes Majors d'este any i ha anunciat que estos diners, juntament amb altres aportacions, serviran per poder renovar a Noèlia un any més la seua investigació.

Finalment, el president del Patronat de Festes de Roquetes, Juan Carlos Sangres, s'ha mostrat "super content" dels diners que s'han aconseguit recollir i també perquè donaran continuïtat a la tasca d'investigació de la Noèlia Gallardo. Sangres ha ressaltat la col·laboració que està tenint la ciutadania del territori amb el Projecte Emma, alhora que ha fet una crida perquè hi hagi encara més col·laboració de la gent en una malaltia que ha afirmat, "ens toca a tots".


"No sabem mai el dia de demà, o el dia d'avui, la necessitat que tindrem. Potser tindrem una mare, una germana, o una filla que pot tindre necessitat de la investigació del càncer de mama. El que necessitem és més solucions, més aportacions i menys càncers", manifesta Sangres. 

El Projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l'Ebre de l'Institut Català de la Salut.

 

Participació