1 de 10

Xarim Aresté opta al Premi Cerverí 2022 a la millor lletra de cançó en català

El cantautor flixanco és finalista al Premi Cerverí 2022 a la millor lletra en català per la seua cançó "Ja no hi ets"

Xarim Aresté, a Flix, a tocar del riu Ebre | Eloi Tost (ACN)
per Aguaita.cat, Flix | 18 de juliol de 2022 a les 20:05 |
El Premi Cerverí a la cançó amb la millor lletra en català de la temporada ja té les vuit finalistes de l’edició 2022, que es poden votar des d’aquest dilluns, coincidint amb l’inici la programació d’estiu de Catalunya Ràdio, fins al 12 de setembre. Els oients poden triar una cançó votant a través del web o l’app de Catalunya Ràdio. Els temes finalistes són ‘Un minut estraboscòpica’, d’Antònia Font; ‘La certesa’, d’Anna Andreu; ‘S’ha mort l’home més vell d’Espolla’, de la Ludwig Band; ‘Ja no hi ets' de Xarim Aresté; ‘Els ballarins’, de Miquel Serra; ‘Sa teva presència’, de Maria Hein; ‘Què vols de mi’, d’Intana, i ‘Els fets i l’atzar’, de Marc Parrot.

Catalunya Ràdio, iCat i la Fundació Prudenci Bertrana, amb la col·laboració de la revista ‘Enderrock’, conviden els oients a votar entre les vuit cançons finalistes, a través de la web o l'app de Catalunya Ràdio.


D’esta votació, en sortirà el Premi Cerverí a la millor lletra de cançó editada en català entre l’1 d’abril del 2021 i el 31 de març del 2022. La guanyadora se sabrà durant la gala de lliurament dels Premis Prudenci Bertrana, el dimarts 20 de setembre a l’Auditori de Girona, i rebrà el guardó personalment de mans del director de Catalunya Ràdio.

 

 

Participació