1 de 10

La Mostra de Jazz de Tortosa inclou el grup Scarlets & The Femme Soul Band per a cloure la 29a edició

El recital previst inicialment, a càrrec del grup del Priorat La Soul Machine, s'ha hagut d'anul·lar per motius mèdics d'alguns dels seus membres

El grup Scarlets & The Femme Soul Band clourà la 29a edició de la Mostra de Jazz de Tortosa | Ajuntament de Tortosa
per Aguaita.cat, Tortosa, Terres de l'Ebre | 13 de juliol de 2022 a les 09:32 |
La Mostra de Jazz de Tortosa ha iniciat esta setmana la recta final de la 29a edició. Al llarg de tota la setmana, a la ciutat encara estan previstes una desena d'actuacions, entre les quals, dimecres 13, un dels concerts centrals del programa, a càrrec de Pepe Rivero per a proposar una reinterpretació de les obres més conegudes dels deixebles de Felip Pedrell, a ritme de jazz.

Mentrestant, seguixen els concerts als carrers de Tortosa, amb la col·laboració del gremi de restauradors de la ciutat. Tot plegat, per a finalitzar el dissabte 16 de juliol, a les 21.30 h, amb el concert de cloenda que ha de posar la festa final a esta edició. Inicialment, els encarregats de fer l'últim concert eren la formació del Priorat La Soul Machine. Però circumstàncies mèdiques que afecten alguns dels seus integrants han dut a l'organització de la Mostra a haver d'anul·lar el recital i buscar-hi un substitut.


Per este motiu, la Mostra de Jazz de Tortosa ha inclòs al programa al grup Scarlets & The Femme Soul Band. Es tracta d'una banda de soul i d'R&B formada exclusivament per dones. Al capdavant de la formació hi són Ivet Vidal i Layla Martí, acompanyades de quatre components més que conformen una proposta innovadora i moderna.

El concert de cloenda serà al mateix lloc i a la mateixa hora que estava previst inicialment: el dissabte 16 de juliol, a les 21.30 h, a la plaça de l'Ajuntament.

 

Participació