Manu Chao actuarà al Pla dels Catalans, a l'Aldea, el 16 de juliol

El mític músic, exlider de Mano Negra, fa parada a les Terres de l'Ebre en un concert amb zona d'acampada, piscina i Djs fins ben entrada la nit

Manu Chao, en una actuació
Manu Chao, en una actuació | Arxiu
Aguaita.cat
04 de juliol del 2022
Actualitzat a les 12:53h
El proper dissabte 16 de juliol el mític músic i cantant Manu Chao actuarà al Pla dels Catalans, a l'Aldea a les 22.00 hores.

Hi haurà zona d'acampada, a la qual s'hi podrà accedir a partir de les 18.00 hores i disposa de restaurant amb opcions veganes.

Les entrades es poden adquirir a través de www.entradium.com

La nit seguirà amb una alternativa party estiuenca amb DJ 

Trajectòria

Manu Chao (París, 21 de juny de 1961), és un músic que resideix a Barcelona i canta amb francès, castellà, gallec, àrab, anglès i wòlof.

És fill de mare basca, Felisa, i de pare gallec, Ramón Chao, un periodista que durant la dictadura de Franco es va veure obligat a exiliar-se amb la seva família a causa de la seva ideologia d'esquerres.

Als inicis de la seva carrera, a París, va ser membre dels grups Hot Pants i Los Carayos, però també va participar en grups com Joint de culasse, Casse-pieds i Kingsnakes, abans d'esdevenir el cantant del grup Mano Negra de 1987 a 1994, fundat juntament amb el seu germà Antoine Chao i el seu cosí Santiago Casariego. Després de la separació del grup el 1994, Manu Chao va emprendre una carrera en solitari.

Després de convertir-se en un dels músics més venuts a nivell mundial de finals del segle XX, Manu Chao va donar l'esquena a la indústria musical i decidí dona un gir de 180 graus a la seva carrera començant a penjar les cançons noves a la seva pàgina web i a actuar en sales petites i bars de barri en format acústic, sense avisar o camuflat amb un altre nom, a la vegada que segueix donant suport a lluites socials de base.
 

Cartell del Concert de Manu Chao a L'Aldea Foto: Cedida