Solstici, la revista de lletres i arts amb arrels a les Terres de l’Ebre

La revista tindrà una periodicitat semestral i serà distribuïda per diferents punts del territori català

Primer número de la revista de lletres i arts Solstici, nascuda a les Terres de l'Ebre
Primer número de la revista de lletres i arts Solstici, nascuda a les Terres de l'Ebre | Cedida
Aguaita.cat
01 de juliol del 2022
Actualitzat a les 15:49h
El 22 de juny va sortir al mercat el primer volum de Solstici, la revistadelletresiarts en català redactada per joves de les Terresdel’Ebre provinents de diferents disciplines del món de la cultura. La revista, que té una periodicitatsemestral i s’edita físicament, serà distribuïda a través de diferents llibreries de Catalunya. Solstici neix de la voluntat de generar un espai on joves de les Terres de l’Ebre puguen compartir els seus interessos culturals i, alhora, oferir contingut de qualitat amb coneixement de causa que va més enllà de l’estricta opinió. QuimMelchorLleixà, editor de la revista, afirma que el llenguatge de la revista és divulgatiu i que aquesta presenta els temes tractats des d’una visió educativa. De fet, Melchor declara que si “aquesta intenció falla, l’objectiu de Solstici es perd”.

22dejuny,Solsticid’estiu

A partir del 22 de juny es podrà trobar en diversesllibreries del territoricatalà el primer volum de la revista, que estarà format per set articles de temàtiques diverses, com el cinema, la música, la literatura o la gastronomia, i que aniran acompanyats d’una portada i il·lustracions d’EstherCarbonellArquer.

En esta primera edició hi participaran Loles Raventós García-Amorena, Júlia Alcabar Cordero, Àlex Moreno Mulet, Irene Montagut, Judith Paredes Martí, Carmesia Pons Tena, Laura Valls Ingla i Quim Melchor Lleixà. Les llibreries on es podrà trobar Solstici són: La Irreal (Tortosa), Arrels (Tortosa), La 2 de Viladrich (Tortosa), Botiga Esport (Alcanar), La romàntica (Amposta), Castellà (La Ràpita), Art Moble (Gandesa), La impossible (Barcelona), Adserà (Tarragona), La Fatal (Lleida), La 22 (Girona) i Foster & Wallace (Vic).