1 de 10

L’Ajuntament de la Ràpita nomena Victòria Bòria Castellà com la pregonera de les Festes Majors 2022

Les Festes Majors de la Ràpita d'enguany es celebraran del 22 al 31 de juliol

Victòria Bòria Castellà com la pregonera de les Festes Majors 2022, que se celebraran del 22 al 31 de juliol | Aguaita.cat
per Aguaita.cat, La Ràpita | 30 de juny de 2022 a les 18:18 |
El ple de l’Ajuntament de la Ràpita, reunit en la sessió ordinària del mes de juny, ha aprovat, amb el vot favorable de tot el plenari, celebrar les Festes Majors d’enguany del 22 al 31 de juliol de 2022. Amb l’aprovació, el consistori ha nomenat pregonera de les festes a Maria Victòria Bòria Castellà per la seua trajectòria al capdavant d’una de les escoles públiques de la Ràpita durant 36 anys.

D’altra banda, d’acord amb el resultat del sorteig per a l’elecció dels Representants Majors celebrat el 4 de juny, s’ha nomenat a Marta Navarro Chalé de la Penya Taurina los Enfundats com la Representant Major Juvenil i, a Carla Vidal Ferreres del Club Patí Rapitenc com la Representant Major Infantil.


Els portaveus del consistori han felicitat públicament a les representants majors i a la pregonera de les Festes Majors 2022 i han remarcat l’encertada decisió de fer Victòria Bòria la pregonera de les festes posant en relleu el seu recorregut professional al municipi. L’alcalde del municipi, Josep Caparrós, després de donar-los l’enhorabona a les protagonistes de les festes d’enguany, ha fet una menció a la Regidoria de Festes i a la Comissió de Festes per la gran tasca que estan duent a terme des de fa mesos, tenint en compte la complexitat que suposa organitzar les Festes Majors.

D’altra banda, el plenari ha aprovat una moció d’ERC per demanar al govern espanyol finançament del reforç covid escolar, la qual ha comptat amb els vots a favor d’ERC, JxCAT, mR i la regidora no adscrita, i els vots en contra del PSC.

 

Participació