Programació d’estiu amb activitats culturals, esportives, turístiques i de lleure a La Ràpita

Hi haurà tallers infantils a les platges del Garbí i de les Delícies, cinema a la fresca, teatre, concerts, ballades de jota i sardanes, aeròbic, Ioga i pilates

Plaça Carles III, a la Ràpita
Plaça Carles III, a la Ràpita | Turisme de la Ràpita
Aguaita.cat
29 de juny del 2022
Actualitzat a les 18:53h
LaRàpita oferix una programaciód’estiu per als mesos de juliol i agost que comprèn activitatsculturals, esportives, turístiques i de lleure obertes a tothom. L’alcaldedelaRàpita, JosepCaparrós, expressa que “la setmana que ve, coincidint amb l’inici de la temporada turística més important de tot l’any, comença la programació d’estiu amb activitats de diferents temàtiques i adreçades a tots els públics perquè tothom pugui disfrutar d’uns dies de descans i oci a la Ràpita”.

Enguany, com a novetat, s’incorporen els tallersinfantils a les platgesdelGarbí i de les Delícies durant estos dos mesos en què es programen activitats d’estiu. En referència a les àrees, Caparrós destaca que “enguany fem una aposta pel turisme familiar perquè els més petits de casa tinguin activitats de lleure a peu de platja i, d’esta manera, la seva experiència al nostre municipi sigui satisfactòria”.

Pel que fa a les activitatsculturals, torna la rutateatral ‘Un somni il·lustrat’ els dilluns al vespre, el cinemaalafresca els dimecres d’agost, concerts, balladesdejota i de sardanes, el festival Eufònic, entre altres. En l’àmbit esportiu, hi haurà sessions d’aeròbic ‘The magic Dance Club: Aeròbic, sol i platja’, de ioga ‘La Ràpita Mar, Ioga i Família’ i de pilates, entre altres.

La programació, així com l’horari i la ubicació de les activitats, es pot consultar a larapita.cat/estiu2022. A la web també hi constarà la programació de les Festes Majors de la Ràpita un cop siga pública, així com altres activitats que fins al moment no es troben programades. L’organització es reserva el dret a alterar les activitats si hi ha algun canvi per causes meteorològiques.