L’Ajuntament de Deltebre rep una subvenció d’1.239.560€ per a l’inici del Passeig del Carrilet

7,5 milions per a programes de sostenibilitat turística a Tossa de Mar, Deltebre i Mont-roig del Camp

Aguaita.cat
29 de juny del 2022
Actualitzat a la 13:39h
Roda de premsa de l'Ajuntament de Deltebre per anunciar la,subvenció per iniciar les obres del passeig del Carrilet
Roda de premsa de l'Ajuntament de Deltebre per anunciar la,subvenció per iniciar les obres del passeig del Carrilet | Ajuntament de Deltebre
L'alcalde deDeltebre, LluísSoler, ha anunciat que l’Ajuntament de Deltebre ha estat un dels tres municipis de Catalunya, conjuntament amb Tossa de Mar i Mont-roig del Camp, que forma part del ProgramadePlansdeSostenibilitatTurísticaendestinacions2022, que impulsen la Generalitat de Catalunya i la Secretaria d’Estat de Turisme.

En concret, l’Ajuntament rebrà una subvenció d’1.239.560€ per al començament de la construcció del PasseigdelCarrilet, amb l’objectiu que el desaigüe del Préstamo, amb la seua canalització i bombeig, esdevingui un passeig multifuncional i amb projecció i serveis turístics. Aquesta injecció econòmica es destinarà a la realització de la primera etapa de la primera fase que ascendix al voltant de 2.800.000€.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquesta subvenció és resultat del treball silenciós i incansable que estem realitzant durant aquests darrers mesos i anys a l’Ajuntament de Deltebre”. En aquest sentit, l’alcalde ha detallat que “la subvenció ens facilitarà posar punt i final a un dels problemes estructurals del municipi, com és el cas del desaigüe del Préstamo, i convertir aquesta problemàtica amb una oportunitat de futur i de projecció turística”.

A banda d’aquesta subvenció que s’ha detallat, l’AjuntamentdeDeltebre ja compta també amb altres subvencions que permetran dur a terme aquesta acció.

Per altra banda, l’alcalde ha explicat que en la sessió plenària d’este mes de juny, que es celebrarà presencialment esta nit de dimecres, es durà a aprovació l’adjudicació de les obres del projecte de pavimentació de carrers de Deltebre. El cost total d’aquesta actuació s’eleva als 4.000.000€ i permetrà, conjuntament amb la resta d’accions que s’estan realitzant, efectuar una inversió de 6.500.000€ per pavimentar el 80% de les vies públiques del casc urbà de Deltebre.

En el marc de la roda de premsa, l’alcalde ha tornat a condemnar i rebutjar les agressionshomòfobes, i les actitudsd’intolerància i que no respecten els drets de les persones, la llibertat ni la diversitat.