1 de 10

L’Ajuntament de Deltebre rep una subvenció d’1.239.560€ per a l’inici del Passeig del Carrilet

7,5 milions per a programes de sostenibilitat turística a Tossa de Mar, Deltebre i Mont-roig del Camp

Roda de premsa de l'Ajuntament de Deltebre per anunciar la,subvenció per iniciar les obres del passeig del Carrilet | Ajuntament de Deltebre
per Aguaita.cat, Deltebre | 29 de juny de 2022 a les 13:29 |
L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha anunciat que l’Ajuntament de Deltebre ha estat un dels tres municipis de Catalunya, conjuntament amb Tossa de Mar i Mont-roig del Camp, que forma part del Programa de Plans de Sostenibilitat Turística en destinacions 2022, que impulsen la Generalitat de Catalunya i la Secretaria d’Estat de Turisme.

En concret, l’Ajuntament rebrà una subvenció d’1.239.560€ per al començament de la construcció del Passeig del Carrilet, amb l’objectiu que el desaigüe del Préstamo, amb la seua canalització i bombeig, esdevingui un passeig multifuncional i amb projecció i serveis turístics. Aquesta injecció econòmica es destinarà a la realització de la primera etapa de la primera fase que ascendix al voltant de 2.800.000€.


L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquesta subvenció és resultat del treball silenciós i incansable que estem realitzant durant aquests darrers mesos i anys a l’Ajuntament de Deltebre”. En aquest sentit, l’alcalde ha detallat que “la subvenció ens facilitarà posar punt i final a un dels problemes estructurals del municipi, com és el cas del desaigüe del Préstamo, i convertir aquesta problemàtica amb una oportunitat de futur i de projecció turística”.

A banda d’aquesta subvenció que s’ha detallat, l’Ajuntament de Deltebre ja compta també amb altres subvencions que permetran dur a terme aquesta acció.


Per altra banda, l’alcalde ha explicat que en la sessió plenària d’este mes de juny, que es celebrarà presencialment esta nit de dimecres, es durà a aprovació l’adjudicació de les obres del projecte de pavimentació de carrers de Deltebre. El cost total d’aquesta actuació s’eleva als 4.000.000€ i permetrà, conjuntament amb la resta d’accions que s’estan realitzant, efectuar una inversió de 6.500.000€ per pavimentar el 80% de les vies públiques del casc urbà de Deltebre.

En el marc de la roda de premsa, l’alcalde ha tornat a condemnar i rebutjar les agressions homòfobes, i les actituds d’intolerància i que no respecten els drets de les persones, la llibertat ni la diversitat.
Participació