L’Ajuntament de l’Aldea s’il·luminarà per la revetlla de Sant Joan

La primera posada en escena tindrà lloc el proper 23 de juny, revetlla de Sant Joan, on l’Ajuntament lluirà amb els colors de la bandera de l’Aldea

Fins a 26 actes anuals estaran programats perquè la Casa de la Vila s’il·lumine segons els actes commemoratius
Fins a 26 actes anuals estaran programats perquè la Casa de la Vila s’il·lumine segons els actes commemoratius | Ajuntament de l'Aldea
Aguaita.cat
21 de juny del 2022
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 15:05h

L’Ajuntamentdel’Aldea i amb motiu de l’arribada de la revetlladeSantJoan estrenarà novail·luminació per la façanaprincipal de l’Ajuntament. L’Empresa aldeana EmotionsLightingDesignStudio ha instal·lat 4 projectors LED de 120 w que faran que l’Ajuntament, gràcies a les noves tecnologies s’il·lumine amb una àmplia gamma de colors.

Fins a 26actes anuals estaranprogramats perquè la CasadelaVilallueixi segons els actescommemoratius de la població: 21 d’Abril, Dia internacional de la Dona, Dia Mundial de la Salut o la Diada Nacional de Catalunya entre d’altres, es reflectiran amb els colors adients a la façana.
 
BertaRoyo, RegidoradeFoment a lesPersones: “El dia 23 de Juny per la nit, la façana de l’Ajuntament lluirà els colors de l’Aldea i a partir d’ aquesta nit ho farà totes, il·luminant cada data commemorativa de l’ any amb els seus colors més representatius. Seguim innovant i modernitzant l’Aldea amb esta nova tecnologia que segur donarà vida i ens ajudarà a recordar d’una manera diferent aquestes dates tan significatives.”
 
La primera posada en escena tindrà lloc el proper 23dejuny, revetlla de SantJoan, on l’Ajuntament lluirà amb els colors de la bandera de l’Aldea.

Els obsolets focus amb un gran consum energètic que estaven a la façana, s’han canviat per pantalles LED d’última generació, tant per l’estalvi.

Arxivat a