L’Oficina de Turisme d'Amposta amplia l’horari d’atenció als visitants durant l’estiu

Obrirà tots els dies en horari de matí i tarda, excepte diumenges i dilluns que ho farà al matí

per Aguaita.cat, Amposta | 26 de maig de 2022 a les 11:13 |
Oficina de turisme d'Amposta | Ajuntament d'Amposta
L’Oficina de Turisme d’Amposta amplia l’horari d’obertura durant els mesos d’estiu. Des d’este mes de maig fins a l’11 de setembre, el punt d’informació turística obrirà tots els dies en horari de matí i tarda, excepte els diumenges i dilluns que ho farà només al matí. L’horari d’atenció al públic serà de 9 del matí a 14 hores i de 16 a 19 hores.

El regidor de Turisme i Promoció Exterior, Pep Simó, destacava que "és la primera vegada que l’Oficina de Turisme obrirà matí i tarda durant els tres mesos d’estiu, complint així una reivindicació del sector de poder augmentar les hores d’atenció als visitants". A esta ampliació d’horari se suma un punt d’atenció turística de temporada al Poble Nou del Delta, que estarà en funcionament els mesos de juny, juliol i agost.


A més de l’atenció presencial, l’Oficina de Turisme d’Amposta compta amb un servei d’atenció telefònica, per correu electrònic i mitjançant el canal de WhatsApp de Turisme, uns serveis que es van estrenar durant la pandèmia de la Covid-19.

 

Participació