Un detingut per robar tres bicicletes de gamma alta a Amposta

La Policia Local d’Amposta en coordinació amb els Mossos d'Esquadra van poder localitzar les bicicletes robades i tornar-les als seus propietaris

Bicicletes trobades per la Policia Local d’Amposta en coordinació amb els Mossos d’Esquadra
Bicicletes trobades per la Policia Local d’Amposta en coordinació amb els Mossos d’Esquadra | Policia Local d'Amposta
Aguaita.cat
09 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:33h
La Policia Local d'Amposta va detenir un veí de la ciutat de 28 anys com a presumpte autor del robatori de tres bicicletes. Els fets es van produir als volts de la quatre de la matinada de dimecres passat. L'individu circulava amb una bicicleta i va aixecar sospites en fer una maniobra evasiva davant una patrulla policial. En identificar-lo, van intervenir el vehicle per les incongruències sobre la propietat de la bici i van comprovar que portava inscrit el nom d'una altra persona. Quan van contactar-hi, el legítim propietari no s'havia adonat del robatori d'esta bicicleta i dos més que tenia guardades en una plaça d'aparcament. El detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat d'Amposta.

Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de les gestions per localitzar i recuperar les altres  bicicletes robades. Dues estaven al domicili que el detingut comparteix amb altres persones i una ja l'havia venut, com pensava fer amb les altres. Després de recuperar la bicicleta venuda, totes s'han retornat al seu legítim propietari.