El Torneig Internacional de Futbol Base David Villa atrau més de 5.000 turistes a Amposta

Del 15 al 17 d’abril, més de 1.500 esportistes van participar en la 14a edició del Torneig Internacional de Futbol Base David Villa 2022 a les Terres de l’Ebre. Amposta va ser una de les seus, on es van fer 86 partits

Cloenda del Torneig  Internacional de Futbol Base (ITE) a Amposta
Cloenda del Torneig Internacional de Futbol Base (ITE) a Amposta | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
26 d'abril del 2022
Actualitzat a la 13:31h
Diumenge 17 d’abril, el camp municipal ampostí va ser seu de la cloenda de la 14a edició del Torneig Internacional de Futbol Base David Villa (conegut com l’ITE) de les Terres de l’Ebre, amb les finals de totes les categories del torneig. Des del divendres 15, Amposta havia acollit 86 partits. La Ràpita, Tortosa, l’Ampolla i l’Aldea van ser les altres seus del torneig que va comptar amb la participació de 104 equips de 35 clubs diferents. Unes xifres que suposen 1.500 esportistes vinguts de diferents punts de tot el món.

"Més enllà de la importància esportiva de l’esdeveniment", diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, "cal remarcar la importància per al turisme esportiu de la ciutat en els dies de Setmana Santa". "El torneig va atraure més de 5.000 turistes que van visitar la nostra ciutat, alguns pernoctant-hi, d’altres passant el dia i consumint a la restauració i el comerç", afegeix l’alcalde, tot assenyalant que tot i que no hi ha xifres exactes de l’impacte econòmic per a Amposta, sí que és pot quantificar en uns 700.000 euros l’impacte per al conjunt de les Terres de l’Ebre, "una gran part del qual es va quedar a Amposta".