L'Hospital Verge de la Cinta repartix contes entre els infants ingressats i els que es visiten

El dia de Sant Jordi, els xiquets i xiquetes hospitalitzats i els que es visiten rebran un llibre. També es repartiran roses entre la resta d'ingressats al centre hospitalari.

Els xiquets i xiquetes ingressats  o que es visiten a l'Hospital Verge de la Cinta rebran un conte este Sant Jordi
Els xiquets i xiquetes ingressats o que es visiten a l'Hospital Verge de la Cinta rebran un conte este Sant Jordi | ICS EBRE
Aguaita.cat
20 d'abril del 2022
Actualitzat a les 18:22h
Amb motiu de la pròxima DiadadeSantJordi, esta setmana es farà la donaciódelllibre “En Tomàs i el pou d’aigua”, als xiquets i xiqueteshospitalitzats i als que es visiten a les consultesexternes de l’HospitaldeTortosaVergedelaCinta i als que acudixen a la línia pediàtrica, gràcies a la iniciativa "Capinfantsenseconte”. A més, el dia de Sant Jordi és repartiran rosesals pacientsingressats.

Trenta-cinc hospitals de Catalunya, amb Servei de Pediatria, han rebut més de 5.000 exemplars del nou conte per St. Jordi, entre els quals es troba l’Hospital Verge de la Cinta. Esta iniciativa pretén apropar els contes als xiquets i xiquetes que estaran ingressats o es visitaran per St.Jordi.

El llibre d’este any, escrit per AntoniArgent i amb il·lustracions de NúriaRamon, tracta sobre un bé tan preuat com l’aigua i té impresos 25.000exemplars. Està pensat per llegir-lo i pintar-ne els dibuixos i, a més, també porta la traducció a l’anglès.

Els autors del conte d’enguany i les il·lustracions són professors de secundària i també les persones que van engegar el projecte “Cap infant sense conte” l’any 2013.