1 de 10

L'Hospital Verge de la Cinta repartix contes entre els infants ingressats i els que es visiten

El dia de Sant Jordi, els xiquets i xiquetes hospitalitzats i els que es visiten rebran un llibre. També es repartiran roses entre la resta d'ingressats al centre hospitalari.

Els xiquets i xiquetes ingressats o que es visiten a l'Hospital Verge de la Cinta rebran un conte este Sant Jordi | ICS EBRE
per Aguaita.cat, Tortosa | 20 d'abril de 2022 a les 17:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb motiu de la pròxima Diada de Sant Jordi, esta setmana es farà la donació del llibre “En Tomàs i el pou d’aigua”, als xiquets i xiquetes hospitalitzats i als que es visiten a les consultes externes de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i als que acudixen a la línia pediàtrica, gràcies a la iniciativa "Cap infant sense conte”. A més, el dia de Sant Jordi és repartiran roses als pacients ingressats.

Trenta-cinc hospitals de Catalunya, amb Servei de Pediatria, han rebut més de 5.000 exemplars del nou conte per St. Jordi, entre els quals es troba l’Hospital Verge de la Cinta. Esta iniciativa pretén apropar els contes als xiquets i xiquetes que estaran ingressats o es visitaran per St.Jordi.


El llibre d’este any, escrit per Antoni Argent i amb il·lustracions de Núria Ramon, tracta sobre un bé tan preuat com l’aigua i té impresos 25.000 exemplars. Està pensat per llegir-lo i pintar-ne els dibuixos i, a més, també porta la traducció a l’anglès.

Els autors del conte d’enguany i les il·lustracions són professors de secundària i també les persones que van engegar el projecte “Cap infant sense conte” l’any 2013.
Participació