Eleccions Municipals 2023

Josep Lluís Gimeno encapçalarà la llista d’Esquerra Republicana de Santa Bàrbara

Josep Lluís Gimeno és pagès, vinculat al sector oleícola i també al dels cítrics. Actualment, és president de la Comunitat de Regants del canal Xerta – Sénia.

Josep Lluís Gimeno, candidat a l'alcaldia per Esquerra Republicana de Santa Bàrbara | Cedida
per Aguaita.cat, Santa Bàrbara | 7 d'abril de 2022 a les 09:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’assemblea d’Esquerra Republicana de Catalunya a Santa Bàrbara ha proposat  per unanimitat al planer Josep Lluís Gimeno i Vegué que encapçale i lidere la llista electoral del partit a les eleccions municipals vinents. Amb esta incorporació el projecte republicà s’obri per sumar perfils independents i transversals a les seues files, "amb l’objectiu de liderar el canvi i el rellançament que Santa Barbàra necessita".

Josep Lluís Gimeno és pagès, vinculat al sector oleícola i també al dels cítrics. Actualment, és president de la Comunitat de Regants del canal Xerta – Sénia i al llarg de la seua trajectòria ha estat molt vinculat a la vida associativa, social i cultural del poble; sigui presidint diverses entitats o bé col·laborant-hi de manera molt activa.


Amb Gimeno al capdavant els republicans treballaran per continuar aglutinant diverses sensibilitats i sectors a la seua candidatura; i segons la formació política "poder oferir un projecte il·lusionador a la ciutadania que impulse de nou Santa Bàrbara". "A més aquest projecte se sumarà a la transformació social, verda, feminista i democràtica que el partit està liderant des del Govern i el municipalisme, arreu del país", apunten.

Esquerra Republicana, amb el lideratge de Josep Lluís Gimeno, declarà als mitjans que "treballarà per aconseguir la victòria a les eleccions municipals, fet que podria comportar que per primera vegada des de la recuperació democràtica, l’alcaldia canviés de signe polític. Cal apuntar que durant el darrer cicle electoral a Santa Bàrbara, Esquerra Republicana ha estat la força política guanyadora, i una victòria a les eleccions municipals certificaria l’hegemonia republicana al municipi", conclouen els republicans.
 

 

Participació