VÍDEO

Així avancen les obres de l'empresa Kronospan al polígon Catalunya- Sud

La companyia, dedicada a la fabricació de taulers de fusta, contractarà d'entrada a 185 persones

Imatge virtual de les futures intal.lacions de l'empresa Kronosopan a Tortosa | Arxiu
per Aguaita.cat, Tortosa, Terres de l'Ebre | 14 de març de 2022 a les 11:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Així avancen les obres de que empresa austríaca Kronospan té en marxa una inversió de 180 milions d'euros per a construir una nova fàbrica a Tortosa. El projecte, comporta la creació de 185 llocs de treball al Polígon Catalunya-Sud.

La Comissió territorial d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre va  aprovar la modificació, segons un comunicat del Govern, diversos canvis de qualificació del sòl en el polígon, concentrant zones verdes en una única franja i traslladant la ubicació d'un equipament previst.D'esta manera, s'han pogut unir diferents parcel·les, la major parteix propietat del Institut Català del Sòl (Incasòl), en un sol sòl de 255.743 metres quadrats, que s'ha qualificat com a indústria aïllada separada.

A més, la nova construcció té una altura màxima de 15 metres i puntualment de 26 metres, necessària per a la mena d'indústria de Kronospan.


L'empresa, comparteix a través de les xarxes socials com avança la construcció de l'empresa a les Terres de l'Ebre.


 

 

Participació