El Pinell de Brai està sense cobertura telefònica i amb talls de llum intermitents des de fa deu dies

El consistori ha fet les queixes pertinents als servidors de les companyies telefòniques i a Fecsa i també ha comunicat la incidència a la Delegació del Govern

Una panoràmica del Pinell de Brai
Una panoràmica del Pinell de Brai | Aguaita.cat
Aguaita.cat
11 de febrer del 2022
Actualitzat a la 13:38h
Talls de llum intermitents i falta de cobertura telefònica amb diverses de les principals operadores telefòniques. Això és el que està vivint la població de ElPinelldeBrai a la TerraAlta. L'Ajuntament ha informat la població que s'han fet les queixes i s'han comunicat les incidències sobre la falta de connexió telefònica d'alguns operadors. S'ha contactat amb les companyies via telefònica i s'ha adreçat cartes a cadascuna d'elles. També s'ha comunicat la incidència a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya i a la Delegació del "Gobierno de Espanya".
 
"Pel que fa als talls de llum de la setmana passada, també ens hem adreçat a FECSA E-distribución per exigir accions per evitar estes situacions, que interfereixen tant en la nostra vida personal com laboral", ha explicat el consistori a través de les xarxes socials.
 
En tots dos casos, l'Ajuntament ha demanat a les companyies compensacions als usuaris afectats per la manca de serveis.
 
"Lamentem que els pobles petits siguem els perjudicats per serveis que oferixen estes empreses, i ens posem a disposició del veïnat tant per tramitar les queixes com per reivindicar uns serveis de qualitat", explica l'alcaldessa, EvaAmposta.
 
Altres poblacions com Benifallet també van patir els talls de llum, però de la manca de cobertura en la xarxa mòbil de telefonia no hi ha coneixement que haja passat en altres poblacions veïnes.
 
L'Ajuntament de El Pinell de Brai resta a l'espera de solucions i compensacions als usuaris per la falta de subministrament durant estos dies.