coronavirus

Almenys 2.000 professors no han anat a treballar este dilluns a causa de les baixes per Covid

Educació nomena 1.517 docents de forma extraordinària per afrontar el retorn a les aules

per Aguaita.cat, Terres de l'Ebre, Catalunya | 10 de gener de 2022 a les 20:30 |
Alumnes en una aula | AjM
Almenys 2.000 professors no han anat a treballar este dilluns a Catalunya a causa d'una baixa per Covid. És la xifra que se'n desprèn dels nomenaments extraordinaris que ha fet Educació durant els últims dies. En concret, el departament ha resolt el nomenament de 1.517 nous mestres i professors, que se sumen als 571 del divendres. Han de servir per cobrir totes les baixes a partir de cinc dies, dos menys que fins ara.

També es poden fer nomenaments excepcionals d'urgència si hi ha centres amb més de tres baixes inferiors a cinc dies. Per minimitzar les possibles baixes de professorat, hi haurà nomenaments telemàtics cada dia durant aquesta setmana i la que ve. Per demarcacions, on hi ha hagut més nomenaments ha estat a la del Maresme-Vallès Oriental, seguida de la del Vallès Occidental, de la del Baix Llobregat i de la de Girona.


En concret, a la demarcació amb més nomenaments se n'han fet 257, a la segona 218, a la tercera 211 i a la quarta 154. Per darrere, la demarcació de Barcelona Comarques ha rebut 152 nomenaments, la de Tarragona 134, el Consorci d'Educació de Barcelona 130, la de Lleida 120, la de la Catalunya Central 76 i la de les Terres de l'Ebre 65.

Altres notícies que et poden interessar

​​​
​​​

 

Participació