1 de 10
Vida rural

La Pobla de Benifassà ofereix casa a la família que regente el bar municipal

El municipi vol guanyar habitants amb aquesta atractiva oferta

La Pobla de Benifassà es troba a l'extrem nord del País Valencià, a 690 metres d'altura. | Viquipèdia
per Aguaita.cat, La Pobla de Benifassà | 3 de gener de 2022 a les 09:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Busques feina? T'agrada el món rural? Et ve de gust un canvi d'aires? Si és aixi, la Pobla de Benifassà (Castelló) té una oferta per a tu. L'Ajuntament d'este municipi, situat a pocs quilòmetres de La Sénia (Montsià) ofereix un habitatge amb lloguer simbòlic a la família que accepte regentar el bar La Societat, situat al carrer Major i de propietat municipal.

Per a les famílies que es plantegen acceptar esta oferta, hi ha diverses condicions que s'han de complir: tenir dos fills d'entre tres i onze anys, i que els adults compten amb experiència laboral en hostaleria o restauració. L'establiment ha d'obrir sis dies a la setmana i ha de complir un horari mínim d'obertura: a l'estiu, de 9 a 23 h amb descans entre les 18 i les 20 h, i a l'hivern, de 9 a 21.30 h, parant a la mateixa hora.


Les persones interessades poden trobar més informació a la web municipal o contactar amb el telèfon de l'Ajuntament, el 977 729 051. També es pot contactar amb l'adreça info@lapobladebenifassa.es. El contracte per la família seleccionada serà d'un any, prorrogable anualment si l'Ajuntament ho aprova.

Pel que fa al bar La Societat, es tracta d'un local completament equipat, amb una capacitat pr a 109 persones, que es troba al número 10 del carrer Major. A més, l'Ajuntament es guarda el dret a utilitzar-lo com a sala polivalent quan sigui necessari. L'oferta, compartida per la plataforma Repoblem a xarxes socials, ja ha rebut diverses candidatures.


Altres notícies que et poden interessar 

 

Participació