El primer ebrenc de l'any es diu Dani i ha nascut a les 3.37 hores a l'HTVC

La criatura ha nascut amb un pes de 4,165 quilos

Pla mitjà d'en Dani, el primer nadó de l'any a l'Ebre, i els seus pares, a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa | ACN
per Aguaita.cat, Terres de l'Ebre | 1 de gener de 2022 a les 18:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El primer nadó de l'any 2022 a Catalunya és una nena que es diu Alexa i és de Barcelona. La criatura ha nascut a les 00.00 hores en punt a l'Hospital de Sant Pau i ha pesat 3,765 quilos, segons ha informat el Departament de Salut. Els seus pares són la Valentina i l'Alexander.

A les Terres de l'Ebre, el primer ebrenc de l'any ha estat el Dani, fill de la Sanaa i el Bouyad, i ha nascut a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa a les 3.37 hores, amb un pes de 4,165 quilos.


En paral·lel, el primer nadó gironí ha nascut a l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa. Es tracta d'una nena veïna d'Olot, la Inas, i ha nascut a les 00.09 hores, amb un pes de 3,21 quilos. Els seus pares són la Silvina i el Yassin.

Pel que fa al primer naixement a la Catalunya Central, s'ha produït a l'Hospital Universitari d'Igualada a les 00.14 hores. El nadó és l'Èric, veí de Piera (Anoia), i ha pesat 3,965 quilos. Els seus pares són la Lídia i el Jordi.


A la regió sanitària de Tarragona, la primera criatura del 2022 ha estat la Candela, que ha nascut a les 00.19 hores a l'Hospital Joan XXIII. Ha pesat 3,740 quilos i els seus pares són la Jessica i l'Ariel.

El Leo és el primer nadó de la regió sanitària metropolitana nord. Ha nascut a les 00.53 hores a l'Hospital Mútua de Terrassa i els seus progenitors són l'Elisabeth i el Daniel.

Finalment, la primera lleidatana és la Sany. Ha nascut a les 0.59 hores a l'Hospital Arnau de Vilanova, amb un pes de 2,250 quilos. Els seus pares viuen a la capital de Ponent i són la Sara i l'Hammad.
 
 

 

 

Participació