L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta obté el premi TOP 20 en l’Àrea del Cor

El centre ha obtingut el reconeixement en l’Àrea del Cor, a més de ser un dels vuit nominats en la categoria de Gestió Hospitalària Global d’hospitals públics mitjans

La Dra Maria José Rallo va recollir el Premi Top 20 guanyat per l'Àrea del Cor
La Dra Maria José Rallo va recollir el Premi Top 20 guanyat per l'Àrea del Cor | ICS Ebre
Aguaita.cat
24 de novembre del 2021
Actualitzat a les 19:46h
L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ha obtingut el premi TOP 20 en l’Àrea del Cor i la nominació en la categoria de Gestió Hospitalària Global.

Ahir, 23  de novembre va tenir lloc la Conferència Hospitals TOP 20 2021 amb el lliurament de reconeixements del programa IQVIA Top20 Hospitals als 151 hospitals participants de tot el territori nacional a Madrid.

Este programa està basat en l’anàlisi d’indicadors objectius a partir de dades que es registren de forma rutinària i en què participen tant hospitals públics com privats, de manera voluntària i anònima.

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta hi participa amb l’objectiu d’avaluar-se, comparar-se amb els millors  i obtenir bons resultats basant-se en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència, i enguany ha obtingut el reconeixement en l’Àrea del Cor, Cardiologia Mèdica, a més de ser un dels vuit nominats en la categoria de Gestió Hospitalària Global d’hospitals públics mitjans.

Amb més de 20 anys d’història, Hospitals TOP 20 és el programa de referència en l’entorn sanitari espanyol. Al llarg dels anys, ha comptat amb la participació de més de 250 hospitals.