Detingut el presumpte autor d'un homicidi a la Ràpita

Els Mossos han detingut un home, de nacionalitat espanyola i 45 anys, com a presumpte autor de la mort d'un altre home la matinada de dissabte

Vehicle  dels Mossos d’Esquadra
Vehicle dels Mossos d’Esquadra | Josep Maria Montaner
Aguaita.cat
22 de novembre del 2021
Actualitzat a les 19:38h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Terres de l’Ebre han detingut un home, de nacionalitat espanyola i 45 anys, com a presumpte autor de la mort d'un altre home la matinada de dissabte. L'agressió hauria tingut lloc arran d'una baralla entre diverses persones que es trobaven al mateix edifici.

Els fets van passar pels volts de les 05:00 hores quan els Mossos van ser requerits pel SEM mentre atenien un home de la Ràpita, de 48 anys  que estava en parada cardio-respiratòria i que, posteriorment, va morir.

El resultat de l’autòpsia va determinar que el cos presentava signes de violència. Efectius de la DIC de Terres de l’Ebre s'havien fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies de la mort i, com a conseqüència de les indagacions policials, avui a les 13:15 h han pogut arrestar el presumpte autor dels fets en un domicili de Sant Carles de la Ràpita. 

La investigació està sota el secret de les actuacions.