L’Ajuntament d'Amposta renova el panell informatiu de la Torre de la Carrova

Ubicat davant del monument, explica en quatre idiomes la importància històrica d’aquest espai patrimonial

per Aguaita.cat, Amposta | 11 d'octubre de 2021 a les 18:04 |
Nou panell informatiu a la Torre de la Carrova amb codi QR traduït a quatre idiomes | Ajuntament d'Amposta
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament d’Amposta ha renovat el panell informatiu de la Torre de la Carrova, molt deteriorat pel pas del temps. El nou, que s’ha ubicat enfront de la porta principal de l’espai, compta amb informació genèrica sobre la importància històrica del lloc en quatre idiomes –català, castellà, angles i francès –. A més, la informació també es pot consultar amb un dispositiu mòbil mitjançant un codi QR.
 
La Torre de la Carrova és un element patrimonial destacat de la ciutat i, al llarg dels segles, ha tingut diferents usos, des del bèl·lic a l’agrícola. Bastida cap al segle XIII, formava part de la xarxa de torres de vigilància escampades al llarg de l’Ebre. L’any 1977 va ser declarada Monument Històric-Artístic d’Interès Local i, als anys 90, fou restaurada per l’Ajuntament d’Amposta, qui en té la titularitat, passant a ser gestionada pel Museu de les Terres de l’Ebre.
 

 

Participació