La Ràpita participa en la trobada amb operadors turístics especialitzats de Catalunya

L’Estació Nàutica va promocionar la Ràpita com un destí de qualitat, natura, gastronomia i cultura

‘Buy Catalunya’ és la trobada amb operadors turístics especialitzats de Catalunya
‘Buy Catalunya’ és la trobada amb operadors turístics especialitzats de Catalunya | Cedida
Aguaita.cat
30 de setembre del 2021
Actualitzat a les 19:10h
LaRàpita va participar el dimarts 28 de setembre al ‘BuyCatalunya’, la principal trobada amb operadorsturístics de Catalunya, organitzada per l’AgènciaCatalanadeTurisme. En esta trobada, es van dur a terme reunions amb operadors turístics especialitzats, molts d’ells internacionals, en què l’Estació Nàutica va promocionar la Ràpita com un destí de qualitat, natura, gastronomia i cultura on gaudir d’experiències singulars, adreçades a tot tipus de públic.

L’alcalde de la Ràpita, JosepCaparrós, explica que “vam aprofitar l’oportunitat de presentar la Ràpita com un destí interessant per a tots els turoperadors especialitzats en Catalunya, per fer-los conèixer les nostres singularitats, les quals estan molt buscades en aquest moment”. Caparrós afegeix que “participar en aquestes trobades ens permet promocionar i comercialitzar el destí per arribar a diferents mercats internacionals”.

El ‘Buy Catalunya’, que se celebra del 27 al 30 de setembre, suposa una oportunitat per presentar Catalunya, i també la Ràpita, com un producte turístic amb bon clima per fer activitats esportives tot l’any, adreçat al turisme amant de l’esport i dels esdeveniments esportius. A més, de destacar els principals atractius pel que fa al patrimoni, les tradicions, la gastronomia i la seva gent. Així com ressaltar que es tracta d’un indret on gaudir de turisme sostenible i responsable.