El Baix Ebre amplia a onze places el servei d'acolliment residencial d'urgència

L'ens comarcal té un pis a Camarles des del maig i ara posa en funcionament un nou pis a Remolins

Pla americà del president del Baix Ebre, Xavier Faura, i la consellera comarcal de Serveis a les Persones, Rosalia Pegueroles, visitant el pis de Tortosa del servei d'acolliment residencial d'urgència.
Pla americà del president del Baix Ebre, Xavier Faura, i la consellera comarcal de Serveis a les Persones, Rosalia Pegueroles, visitant el pis de Tortosa del servei d'acolliment residencial d'urgència. | Consell Comarcal del Baix Ebre
Aguaita.cat
27 de setembre del 2021
Actualitzat a les 18:04h
ElConsellComarcaldelBaixEbre ha ampliat fins a onze places el serveid'acollimentresidenciald'urgència. L'ens comarcal posa en funcionament unpis al barri de Remolins de Tortosa amb capacitat per a cinc persones. El servei acull temporalment persones i famílies que han perdut l'habitatge habitual i no disposen de recursos econòmics i de xarxa familiar i social per resoldre la situació. Des del maig també s'ofereix un pis de Camarles, amb capacitat per a sis persones i un màxim de dues unitats de convivència, on hi ha viscut una persona i hi entrarà un altre usuari aquesta setmana. El servei permet estar-hi un màxim de tres mesos.
Per tal de poder posar en marxa aquest servei, el Consell Comarcal té un conveni amb l'Agència de l'HabitatgedeCatalunya. També hi ha col·laborat la DiputaciódeTarragona.