El Baix Ebre amplia a onze places el servei d'acolliment residencial d'urgència

L'ens comarcal té un pis a Camarles des del maig i ara posa en funcionament un nou pis a Remolins

per Aguaita.cat, Tortosa | 27 de setembre de 2021 a les 16:49 |
Pla americà del president del Baix Ebre, Xavier Faura, i la consellera comarcal de Serveis a les Persones, Rosalia Pegueroles, visitant el pis de Tortosa del servei d'acolliment residencial d'urgència. | Consell Comarcal del Baix Ebre
El Consell Comarcal del Baix Ebre ha ampliat fins a onze places el servei d'acolliment residencial d'urgència. L'ens comarcal posa en funcionament un pis al barri de Remolins de Tortosa amb capacitat per a cinc persones. El servei acull temporalment persones i famílies que han perdut l'habitatge habitual i no disposen de recursos econòmics i de xarxa familiar i social per resoldre la situació. Des del maig també s'ofereix un pis de Camarles, amb capacitat per a sis persones i un màxim de dues unitats de convivència, on hi ha viscut una persona i hi entrarà un altre usuari aquesta setmana. El servei permet estar-hi un màxim de tres mesos.
Per tal de poder posar en marxa aquest servei, el Consell Comarcal té un conveni amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. També hi ha col·laborat la Diputació de Tarragona.

 

Participació