Deu municipis del Montsià organitzen accions de neteja simultànies este cap de setmana

Godall encetarà la marató d'accions este divendres la tarde amb una neteja pel nucli del poble

per Aguaita.cat, Montsià, Terres de l'Ebre | 16 de setembre de 2021 a les 17:39 |
Una de les fotografies del Clean Up Challenge organitzat pel Consell Comarcal del Montsià | Consell Comarcal del Montsià
Deu municipis del Montsià participaran aquest cap de setmana en la iniciativa 'Clean Up Challenge'. El Consell Comarcal i els ajuntaments han organitzat aquest dissabte activitats de neteja "simultànies" a Alcanar Platja, la Ràpita, Masdenverge, la Galera, Ulldecona, Sant Jaume d'Enveja, Els Muntells i Mas de Barberans.

Godall encetarà la marató d'accions este divendres la tarde amb una neteja pel nucli del poble i també es farà una altra neteja el dissabte 25 a la Sénia. En el cas d'Alcanar s'han organitzat dues recollides per netejar els residus generats pels aiguats de principis de setembre. El Montsià s'ha convertit aquest estiu en la primera comarca que té un repte conjunt entre tots els municipis del 'Catalunya Clean Up Challenge'.


Sota el lema 'Convertim el Montsià en la comarca més neta', el Consell Comarcal i els ajuntaments volen motivar els veïns de la comarca perquè participin en la iniciativa de recollida de brossa i residus als espais naturals. "És imprescindible conscienciar la ciutadania de la importància de no embrutar i netejar el nostre entorn; els residus són una problemàtica ben present en l'actualitat i des de l'ens comarcal tenim molt clar que volem estar al costat de la solució", ha afirmat el seu president Joan Roig.

 

Participació