DIADA 2021

La Ràpita i Roquetes celebren la Diada malgrat la repressió viscuda els darrers quatre anys

Les dos poblacions que can patir més repressió policial durant la jornada electoral de l'1'Octubre de 2017 han celebrat la Diada

L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós hissant la senyera davant els membres de l'Ajuntament i la ciutadania | Ajuntament de la Ràpita
per Aguaita.cat, Roquetes/ La Ràpita | 11 de setembre de 2021 a les 15:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dos de les poblacions ebrenques que més van patir la repressió policial durant la votació independentista de l'1 d'Octubre de 2017, La Ràpita i Roquetes també han volgut participar com a poble dels actes de la Diada.

L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha llegit el manifest i ha hissat la Senyera, acompanyat pels regidors i regidores de l'Ajuntament. Juntament amb el públic assistent han cantat l'himne dels Segadors.

 

Els actes de la Diada 2021 a la Ràpita Foto: Ajuntament de la Ràpita


Per la seva banda, Paco Gas, a Roquetes ha conduït la xerrada institucional a càrrec de BTT Terres de l'Ebre a l'Ajuntament de la ciutat i la hissada de les banderes de la senyera i de la ciutat de Roquetes amb l'acompanyament de la Coral Preludi a Caro.

Paco Gas ha dirigit la conferència institucional de l'11 de Setembre a Roquetes Foto: Roquetes Comunicació


 

La Coral Preludi a Caro cantant mentre s'hissava la senyera a Roquetes Foto: Roquetes Comunicació

 

Participació