Desviaments de trànsit a l’accés del Rastre per obres, a partir de dijous

Unes obres de millora als carrers Montcada i del Vall comportaran restriccions temporals al trànsit de la zona, a partir d’este dijous 19 d’agost

Carrer Montcada, al Nucli Antic de Tortosa
Carrer Montcada, al Nucli Antic de Tortosa | Sofia Cabanes
Aguaita.cat
18 d'agost del 2021
Actualitzat a les 18:05h
Els treballs començaran al carrer Montcada, per la qual cosa els vehicles que vulguen anar cap al Rastre o cap a Sant Josep de la Muntanya ho hauran de fer per la pujada del Parador, a Remolins, o per l’accés des de l’hospital, a la Simpàtica.
Amb motiu d’estos treballs, la circulació de vehicles des del carrer Bonaire només estarà permesa per als conductors que tinguen aparcaments a la zona, com els del carrer Gil de Frederic. De la mateixa manera ho podran fer, sempre que els treballs ho permeten, els usuaris del pàrquing situat al carrer Montcada.
Posteriorment, a partir del dilluns 23 d’agost, està previst que l’actuació se centre al carrer del Vall, on s’intervindrà al ferm i es durà a terme el sanejament de la base del carrer. Els vehicles procedents del Rastre o de Sant Josep de la Muntanya que circulen cap al centre de la ciutat ho hauran de fer pels mateixos recorreguts alternatius.
Tots els desviaments quedaran senyalitzats i també s’hi reforçarà la presència d’agents de la Policia Local de Tortosa.