Primer cap de setmana de festes de les Cases amb les actuacions del Mag Lari i Buhos

El concert de Buhos es va suspendre a meitat per les fortes ratxes de vent però el grup ha traslladat a l'Ajuntament la seua voluntat de tornar

El Mag Lari durant la seua actuació a Les Cases d'Alcanar
El Mag Lari durant la seua actuació a Les Cases d'Alcanar | Cedida
Aguaita.cat
16 d'agost del 2021
Actualitzat a les 16:52h
Este cap de setmana s'ha donat el tret de sortida a les Festes Majors de les Cases d'Alcanar amb els dos espectacles estrella, Mag Lari i Buhos.

Els dos actes van tenir una gran acollida inicial entre la ciutadania i, de fet, es van esgotar les entrades gratuïtes individuals en poques hores. "Davant aquesta situació, l'Ajuntament vam haver de reaccionar per a donar cabuda a més persones, tot respectant les mesures sanitàries", explica Joan Roig, alcalde d'Alcanar.

Després de fer les consultes pertinents amb el Procicat i la Policia Local es va reprogramar una segona actuació de Mag Lari i també es va canviar la ubicació del concert de Buhos amb l'objectiu d'augmentar l'aforament. Estos canvis van implicar reforçar les mesures de seguretat, ampliar el nombre de dispositius policials, el tall de trànsit a l'avinguda Marjal i també reforçar el control viari a peu de carrer.
 

El públic de les Cases fent llums amb els mòbils acompanyant les actuacions de Festes Foto: Cedida
 

Davant l'onada de calor i les fortes ratxes de vent del cap de setmana, Buhos no va poder fer el seu concert i, després de dos cançons, el va haver suspendre. Els membres del grup van acceptar reprogramar l'espectacle per a la nit següent, però finalment la inestabilitat meteorològica va fer inviable el muntatge dels equips i els assajos necessaris per a celebrar el concert.

L'alcalde dóna les gràcies "a Buhos i al Mag Lari pel seu treball per aconseguir que totes les persones de les Cases i Alcanar pogueren entrar als espectacles. I també a la ciutadania per la seua mostra de paciència i civisme".

D'altra banda, el grup Buhos ha traslladat a l'Ajuntament la seua voluntat de "tornar al poble per a realitzar el concert i agrair als assistents la gran acollida de dissabte".