L’equip de curses de muntanya Trencacims de Paüls campió de Catalunya FEEC i el femení subcampió

L’equip masculí del CE Trencacims guanya el Campionat de Catalunya per equips de la FEEC a la 14a trobada Aristot i el femení es proclama subcampió

Equip masculí i femení Trencacims de Paüls, campions de Catalunya
Equip masculí i femení Trencacims de Paüls, campions de Catalunya | Cedida
Aguaita.cat
09 d'agost del 2021
Actualitzat a les 20:06h
L’equip masculí del Centre Excursionista Trencacims de Paüls es va proclamar campió de Catalunya per equips de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a la 14a Trobada Aristot. El campionat es va disputar diumenge passat, a una sola prova, en esta entitat de població del terme municipal del Pont de Bar, a la comarca de l'Alt Urgell.

L’equip guanyador estava compost per Pau Lleixà, Aitor Tomàs, Xavi Arrastraria i Adrià Sabaté. Van ser els vencedors del campionat català, després d’imposar-se a la prova de
23 kilòmetres i 1750 metres de desnivell. D’altra banda, la segona plaça en masculí va ser el Club Excta. Uecanoia i la tercera per l’equip Pontsicà.

L’equip femení va ser subcampió i estava format per Júlia Rius, Cati Corchie, Angels Borràs, Jennifer Subirats.
En un primer moment, l’equip femení del CE Trencacims es va proclamar campió, però per una errada en els llistats de l’organització este dilluns s’ha comunicat que la classificació dona com a guanyadores a l’equip del Centre Excta. Pontsicà. La tercera plaça femenina va quedar deserta.

Equip Femení Trencacims de Paüls, subcampiones de Catalunya  Foto: Cedida

La puntuació es determinava en funció de la posició obtinguda per cada corredor de l’equip en la classificació individual de la cursa. Un cop assignats els punts a cada corredor se sumaven les puntuacions dels tres primers classificats de cada equip.