Mar Lleixà serà nomenada nova directora territorial d’Igualtat i Feminismes

La fins ara directora de la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre s'incorpora a l'equip de Tània Verge al territori

per Aguaita.cat, Tortosa | 23 de juliol de 2021 a les 19:06 |
Mar Lleixà serà la directora territorial d’Igualtat i Feminismes a les Terres de l'Ebre. | Arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La que fins el 19 de juliol ha estat la gerent de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre i directora territorial de Salut, Mar Lleixà, serà nomenada  nova directora territorial d’Igualtat i Feminismes. Lleixà ha estat al càrrec durant els tres anys més durs a nivell sanitari amb l'encàrrec de gestionar la pandèmia de la Covid-19 a  les Terres de l'Ebre i implantar la vacunació.
Nascuda a Tortosa (1969), Mar Lleixà Fotuño és infermera per la Universitat de Barcelona (UB), llicenciada en Psicologia per la Universitat Nacional d’Estudis a Distància (UNED) i doctora per la Universitat Rovira i Virgili.

Des del 1999 fins al 2016 va ser professora de la Facultat d’Infermeria del Campus de les Terres de l’Ebre-URV i ha cursat el Màster de Direcció d’institucions sanitàries de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Lleixà s’incorporarà en els propers dies al nou càrrec territorial de l'equip de Tània Verge en el nova Conselleria d'Igualtat i Feminismes.

 

Participació